Victoria Traian se înscrie, joi, în Liga a 3-a. Cine asigură finanțarea, unde vor juca și ce planuri au pentru noul sezon

Marius ANGHEL 11 Jul. 2017, 13:17 Stiri
Victoria Traian se înscrie, joi, în Liga a 3-a.** Cine asigură finanțarea, unde vor juca și ce planuri au pentru noul sezon

După ce a promovat en fanfare în Liga a 3-a, Victoria Traian se înscrie oficial, joi, în acest eșalon fotbalistic. Mare susținător al sportului și al fotbalului în mod special, primarul comunei Traian, Nicușor Abăseacă, a declarat, luni, pentru cotidianul Obiectiv Vocea Brăilei că a analizat tot ce înseamnă participarea echipei în Liga a 3-a și că va găsi mijloacele legale de susținere a acesteia în eșalonul în care a promovat.

„Joi ne înscriem în Liga a 3-a și, tot atunci, vom discuta cu cei abilitați de la FRF să aflăm care sunt condițiile impuse de regulament ca baza noastră sportivă să fie omologată pentru acest eșalon. Eu am spus încă de la început, dacă promovăm, vom juca la Traian și nu mi-am schimbat părerea. Vom stabili prioritățile, vom angaja o firmă și, în două trei săptămâni, vom pune la punct baza sportivă, așa cum cere regulamentul. Nu vreau să avem emoții la omologarea stadionului și a anexelor”, a declarat Nicușor Abăseacă, primarul comunei Traian.

Sursa citată a mai adăugat că lotul se va reuni sâmbătă, 15 iulie, și, tot atunci, echipa va susține un meci amical, dar a vorbit și despre câteva transferuri, imperios necesare, pentru întărirea lotului.

„Sâmbătă va avea loc reunirea lotului în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul 2017-2018. Și vom începe cu un meci amical. Am dicutat cu stafful tehnic și probabil că fie sâmbătă, fie la începutul săptămânii viitoare vom aduce și întăriri la echipă, dar aceasta va fi obligația antrenorului principal. Eu mă voi ocupa numai de capitolul financiar, să găsesc sponsori ca echipa să aibă stabilitate financiară”, a mai spus Nicușor Abăseacă.

În noul sezon fotbalistic, județul Brăila ar putea avea trei reprezentante în primele trei ligi. Dacia Unirea Brăila va evolua în Liga 2, iar în Liga 3 se vor regăsi Victoria Traian, nou-promovată, și Sportul Chiscani, care are șanse mari să continue în acest eșalon, cu toate că sportiv a retrogradat.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 11 Jul. 2017, 13:17 Stiri
Pe aceeași temă