Viceprimarul Piteștiului: „Vom recupera palmaresul lui FC Argeș”

Marius ANGHEL 03 Oct. 2013, 15:33 Stiri
Viceprimarul Piteștiului:** „Vom recupera palmaresul lui FC Argeș

Viceprimarul Piteștiului, Cornel Ionică, spune că autoritățile locale vor face tot posibilul să recupereze palmaresul lui FC Argeș. Președintele Consiliului Director al SCM Argeșul Pitești susține că echipa este pe o pantă ascendentă, dar că drumul până la promovare este destul de lung. Oficialul grupării din Tri­va­le așteaptă victorii împotriva formațiilor cu care se luptă la promovare.

Ionică spune că muni­ci­pa­li­ta­tea face eforturi pentru a asigura cele mai bune condiții de pre­gă­tire: „Principala noastră preocu­pa­re este aceea de a recupera brandul. Din păcate, la Registrul Comerțului nu am putut înre­gis­tra echipa sub denumirea FC Ar­geș. Facem toate eforturile pen­tru a intra în posesia bran­du­lui, care reprezintă structura. Cred că pâ­nă în vara anului viitor se va re­zol­va problema cu brandul și vom lua denumirera de FC Ar­geș. În ce privește par­cur­sul e­chi­pei, noi suntem mulțumiți. Nu avem ce să le reproșăm bă­ie­ților. Este adevărat că înfrân­ge­rea de la Câmpina nu ne-a picat bi­ne, dar mergem înainte și a­vem încredere și răbdare. La în­frân­gere nu am reproșat și nu am certat pe nimeni. După cum știți, a­ceastă echipă s-a format cu ma­re greutate, am încropit-o greu, nu este ușor nici pentru noi, dar ne-am angrenat în acest proiect și trebuie să-l ducem până la ca­păt să realizăm ce ne-am pro­pus. Avem, de asemenea, și o res­tanță la jucători, trebuie să le facem treninguri. Căutăm o for­mulă și cu autocarul. Deocam­da­tă avem o soluție de avarie și ne deplasăm cu un mijloc de transport autorizat pentru a trans­porta persoane”

„Seria nu este ușoară”

Reprezentantul municipalității a vorbit și despre seria din care face parte și SCM: „În ce pri­veș­te seria din care facem parte, nu este  ușoară, dar nici foarte com­plicată. Avem pre­ten­ții și con­si­der că avem și șanse. Toate lu­cru­rile trebuie tratate se­rios, fiindcă putem avea pro­bleme de la formații de la care ne așteptăm mai puțin. Ne putem lămuri în următoarele 2 – 3 etape în pri­vința echipei sau echipelor con­tracandidate la promovare. Chin­dia Tîrgoviște și Fortuna Brazi sunt, din punctul meu de ve­dere, unele dintre ele. Atletic Bra­du de­pășește așteptările la mo­men­­tul acesta, dar, repet, în câte­va e­ta­pe se va vedea gradul de com­pe­titivitate al echipelor”.

Se montează 1.400 de scaune

Stadionul Nicolae Dobrin a in­trat într-un amplu proces de moder­nizare care se va continua și în perioada următoare. După ce a renovat tribuna oficială, vestia­re­le și sala de forță, lucrările se vor extinde și în interiorul are­nei: „Am confecționat 1.400 de scaune ce vor fi amplasate pe stadion. Vom pune termo­pa­ne la tot sta­dio­nul. Noi am men­ținut simbolul Dobrin, am luat ba­nnerele, pentru că erau dete­rio­rate”, a declarat viceprimarul Cornel Ionică.

Sursa: Curierul Zilei

Marius ANGHEL 03 Oct. 2013, 15:33 Stiri
Pe aceeași temă