Venus Independența renunță la locul din Liga 3: „Ne-am trezit dintr-un vis frumos, aici ne oprim”

12 Jul. 2012, 15:27 Stiri
Venus Independența renunță la locul din Liga 3:**

Nou promovată în Liga a 3-a, Venus Independența nu va simți ardoarea unui joc de acest nivel. Echipa lui Ilie Zeciu nu poate activa alături de Dunărea și Chirnogi din cauza banilor. Președintele executiv al clubului Venus, Radu Ion a explicat care sunt motivele pentru care una dintre cele mai titrate echipe din fotbalul călărășean nu va lua startul Ligii a 3-a. Venus a trecut la meciul de baraj pentru promovarea în eșalonul 3 de AS Agigea (4-3) după un meci foarte bun făcut de jucătorii lui Zeciu pe arena din Slobozia.

„Ne-am trezit dintr-un vis frumos”

Situația financiară a echipei este una foarte precară în acest moment. Venus poate activa fără probleme în campionatul județean, însă în Liga 3 sunt alte costuri. Radu Ion, președintele executiv al echipei campioane a recunoscut faptul că formația nu se poate alinia la startul Ligii a 3-a.

„Este foarte greu. Cu un singur susținător și aici mă refer la Agrozootehnica Independența nu putem face față la acest nivel. Ne-am trezit dintr-un vis frumos, după ce am câștigat campionatul, am luat Cupa Județeană și am promovat. Din păcate trebuie să spun că aici ne oprim. Cerințele sunt foarte mari și nu avem posibilitatea să jucăm în Liga 3. Am avut speranțe și promisiuni de la anumiți oameni de afaceri dar… doar promisiuni. Noi până pe 16 iulie trebuie să depunem documentația necesară la Federația Română de Fotbal. Asta este. Trebuie să fim realiști”, a afirmat Radu Ion, președintele executiv al celor de la Independența.

Sursa: Ediția

12 Jul. 2012, 15:27 Stiri
Pe aceeași temă