Vali Bădoi și-a spionat adversarul de la baraj. Antrenorul lui Sporting consideră un avantaj că primul meci îl joacă „acasă”

Marius ANGHEL 19 Jun. 2015, 15:41 Stiri
  • AS Milcov a disputat, miercuri, meciul din Cupa României cu Petrolul Potcoava, partidă care a fost spionată de patru persoane din Teleorman, printre care și antrenorul de la Sporting Turnu Măgurele, Valentin Bădoi.

 

Sporting Turnu Măgurele este echipa pe care AS Milcov, campioana județului Olt, o va întâlni la barajul de promovare în Liga a III-a. Prima partidă se va desfășura pe terenul campioanei din Teleorman, sâmbătă cu începere de la ora 17.30. Gruparea teleormăneană este antrenată de Vali Bădoi, care a fost prezent la meciul disputat de campioana județeană din Olt, în cadrul fazei a V-a a Cupei României, câștigat cu 3-0 în fața echipei Petrolul Potcoava.

Jucătorii antrenați de Cătălin Ristea au întâlnit, miercuri, de la ora 18.00, la Potcoava, Petrolul din localitate într-un joc în care s-au impus cu 3-0. Tehnicianul de la Sporting a fost prezent în tribune, a urmărit întreaga partidă, dar nu a putut să-și facă o părere clară despre echipă, având în vedere că de la AS Milcov au lipsit câțiva jucători de bază, odihniți de antrenorul formației pentru meciul de la baraj.
 
În altă ordine de idei, campioana județului Teleorman se confruntă și cu contestația depusă de FCM Alexandria, echipă clasată pe locul secund, care contestă dreptul de participare la baraj a celor de la Sporting Turnu Măgurele. Federația Română de Fotbal încă nu a dat un răspuns cu privire la această contestație. Până atunci, pe site-ul FRF a apărut programul meciurilor de baraj, iar în dreptul duelului dintre Teleorman și Olt apare jocul dintre Sporting Turnu Măgurele și AS Milcov.
 
Avantaj sau dezavantaj primul joc acasă? Ce spune Bădoi
 
Dacă Ristea, tehnicianul oltenilor, consideră un avantaj faptul că joacă meciul doi pe teren propriu, Vali Bădoi, antrenorul teleormănenilor, este de părere că dacă joacă prima partidă în fața propriilor suporteri este mult mai bine.

„AS Milcov este o echipă destul de bună. Au în componență jucători buni și cu experiență. I-am văzut și la jocul de la Băbiciu și acum, dar sunt jocuri în care erau campioni și nu cred că sunt atât de importante, adică nu cred că au jucat ceea ce joacă ei. Am văzut o echipă bună și vom vedea în această sâmbătă și sâmbăta viitoare ce se va întâmpla. Obiectivul nostru este clar de a promova în Liga a III-a. Șansele sunt 50-50, după prima partidă vom vedea dacă cresc sau dacă scad. Nu știu dacă este un dezavantaj sau un avantaj faptul că jucăm primul meci acasă și al doilea în deplasare. Mulți antrenori vor să joace a doua partidă pe teren propriu, dar noi preferăm invers”, a spus Vali Bădoi.

Ristea: „Mergem să câștigăm sau să scoatem cel puțin un egal”

Jucătorii pregătiți de Cătălin Ristea sunt încrezători în șansele lor și speră să obțină un rezultat pozitiv în acest prim joc. Pentru această partidă oficialii oltenilor pun la dispoziție iubitorii fotbalului din județ, care vor să vad primul meci de la baraj, mijloc de transport care va avea în jur de 60 de locuri și care va pleca la ora 14.00, de la Stadionul „Metalurgistul”.

Cătălin Ristea, tehnicianul campioane județene Olt, este încrezător în echipa sa. Acesta a declarat că jucătorii pregătiți de el merg la Turnu Măgurele să câștige jocul sau să scoată cel puțin un rezultat de egalitate.
 
„Mergem sâmbătă la Turnu Măgurele să câștigăm sau să scoatem cel puțin un rezultat de egalitate. Sperăm să avem parte și de susținere pentru că sunt puse la dispoziție în jur de 50-60 de locuri, cu un autocar sau două, trei microbuze, care îi vor lua pe doritori de la Stadionul Metalurgistul, plecarea fiind la ora 14.00. Așa cum spune și Vali Bădoi, șansele sunt 50-50. Eu cred că avem și un mic avantaj că jucăm primul meci în deplasare și al doilea pe teren propriu. Totul depinde de jucători, de ziua pe care o prind și de temperatura de afară. Voi avea la dispoziție tot lotul de jucători”, a precizat Cătălin Ristea.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 19 Jun. 2015, 15:41 Stiri
Pe aceeași temă