UTA, pregătită să-și ia revanșa cu Giarmata: „Nu mai vrem să cedăm poziția din fruntea clasamentului”

Marius ANGHEL 09 Apr. 2015, 18:15 Stiri

E pentru prima dată în actuala stagiune când UTA abordează un meci din postura de lider. Era punctul în care întreaga tabără roș-albă și-a dorit să ajungă, iar de aici încolo nu mai are altă idee decât să-și păstreze statutul de principală favorită la promovare. Mâine după-amiază, de la ora 17:00, pe arena Motorul, arădenii sunt față în față cu timișenii de la Millenium Giarmata.

„E prima oară când vorbim ca și lideri. E ce ne-am dorit, suntem bucuroși și mândri, dar trebuie să fie și mai mare bucuria când vom fi pe locul 1 la sfârșit. Nu mai vrem să cedăm poziția din fruntea clasamentului!”, întărește antrenorul Roland Nagy.

Cu Rică Neaga în curtea ei, Millenium Giarmata vine la Arad cu anvergura singurei echipe ce-a învins UTA în turul campionatului. „Ne cunoaștem bine, au apărut modificări pe banca tehnică a lor, e un aspect important. Dar eu știu că trebuie să mențin echipa concentrată și motivată. Vrem victorie și să continuăm parcursul de până acum!”, încheie fostul mijlocaș, care nu contează pe Chindriș, suspendat, dar revine Filaret. Bodea e și el bun de joc, după ce a ratat ultima etapă din cauza unei accidentări.

Nagy nu mai vrea să cedeze primul loc: „Un vis pentru care muncim să devină realitate!”

Roland Nagy a vorbit pentru prima dată în actualul sezon din postura de antrenor al liderului „plin”. UTA a urcat pe prima poziție din C4 mai devreme poate decât se aștepta. Dacă parcursul cap la cap ar fi continuat, roș-albii puteau fi primii în etapa a XXIII-a. Atunci Național Sebiș urma să stea fără puncte, iar UTA era la Turceni.

„Nu am făcut un calcul când vom face pasul spre primul loc. Și în Liga a IV-a s-a întâmplat mai târziu”, și-a amintit antrenorul utist. „N-am crezut că atât de rapid vom fi lideri, și cu un joc mai puțin. Dar, repet, ne-a interesat parcursul nostru”, a reamintit Roli Nagy.

Fostul mijlocaș a subliniat însă că, imediat după ce bucuria ultimei victorii a fost savurată, tabăra lui și-a mutat gândurile spre ce a rămas de jucat în campionat. „Încă nu am realizat tot ce ne dorim. Sunt adversari care se mobilizează exemplar cu UTA. Că a fost Craiova, care a venit aici din postura de ultimă clasată, cu o singură victorie, și aceea la masa verde, că întâlnim altă combatantă, noi trebuie să rămânem serioși. Sigur, e o satisfacție că am ajuns pe primul loc, avem o dorință, un vis pentru care vom munci să devină realitate. De la începutul săptămânii am zis că ne-am bucurat și atât. Trebuie să fim atenți până la final. Respectăm fiecare adversar, o vom face de câte ori intrăm pe teren”, a concluzionat „principalul” arădean.

Echipe probabile:

UTA: Mitrea – Voicu, Botiș, Filaret, Burlă – Strătilă, Copil, Tudor, Piț – Hlistei – Szekely.
Giarmata: Păduraru – Soare, Gârba, Dancia, Diarra – Mihuța, Leucă – Ștefan, Bârză, Leonte – Beloescu.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 09 Apr. 2015, 18:15 Stiri
Pe aceeași temă