Un portar naște disensiuni între Albota și Pitești, jucătorul riscă suspendarea!

25 Jul. 2012, 11:10 Stiri
Un portar naște disensiuni între Albota și Pitești,** jucătorul riscă suspendarea!

Portarul Vlăsceanu de la Girom Albota riscă o suspendare din par­tea propriului club, du­pă ce s-a an­trenat și chiar a apă­rat într-un amical pen­tru o altă echipă, SCM Ar­geșul Pitești, deși se mai află sub contract cu primii, pentru încă un an.

Prezența goalkeeperului atât la antrenamentele Albotei, cât și la cele ale SCM-ului nu a trecut neobservată de primarul Ion Du­mitru, care îl amenință pe jucă­tor cu suspendarea și chiar nu în­țelege de ce, după ce a făcut eforturi timp de 4 ani cu echipa, cineva vrea să distrugă munca sa.

Ieri, Ducele ne-a spus mai multe despre cazul Vlăsceanu: „Am vorbit între patru ochi cu co­le­gul meu Ionică, dacă putem spu­ne că suntem colegi, de par­tid, în cel mai rău caz… și i-am spus să supravegheze mai atent fenomenul fotbalistic pentru că e păcat să distrugi un club ca Gi­rom Albota și să primești la an­tre­namentele tale copiii aflați sub contract cu noi. Nu e nicio problemă dacă nu vrea să înțe­leagă, noi o să-l suspendăm pe jucător pe termen nelimitat, dar, vedeți dvs., și noțiunea de zonă metropolitană este pusă sub semnul întrebării în momentul de față și îmi pare rău că am fost alături de dl Pendiuc, iniția­to­rul a­cestui proiect, și tind să cred că primarul din Bradu avea drep­tate, dacă noi nu mai ținem cont unii de alții. Totuși, aș atrage a­ten­ția că, la o populație de 180 de mii de locuitori, pretențiile sînt al­tele. Nu o să mulțumească spec­­tatorii cu jucători luați de la Albota, în modul în care încear­că să-i ia. Regret cele întâmpla­te, dar observ că, în urma discuției a­vu­te, situația persistă și chiar nu văd nicio înțe­le­ge­re”.

Articol scris de Silviu Mihai

25 Jul. 2012, 11:10 Stiri
Pe aceeași temă