Un nou șoc la Sebiș! Tetileanu e noul antrenor

31 Jan. 2012, 16:33 Stiri
Un nou șoc la Sebiș!** Tetileanu e noul antrenor

Pe 7 decembrie, conducerea Sebișului anunța că se merge mai departe împreună cu Petre Grosu, gândindu-se la o aventură valabilă un an și jumătate cu cel care cucerea titlul de golgeter al României acum trei decenii. Ce s-a decis atunci s-a oprit acum, în ultima zi a lunii ianuarie, Gheorghe Feieș anunând despărțirea de Grosu. Fără a intra în detalii, președintele de onoare al Naționalului a invocat probleme de sănătate ale tehnicianului, care pleacă împreună cu Ioan Manu, cel pe care-l alesese să devină secund.

Feieș și colaboratorii săi au apelat la o veche cunoștință, Lucian Tetileanu, alături de care Sebișul începuse un proiect acum 6 ani, când echipa era în Liga 4, hunedoreanul plecând ulterior la UTA. Hunedoreanul a răspuns afirmativ, revenind în Arad, unde ultima dată a pregătit Gloria.

„Lucian Tetileanu e un băiat serios, de mare bun simț și are acum șansa afirmării. Trebuie să fie un retur bun pentru noi, nu concepem altceva. Echipa e ceva mai întărită decât în tur, în mod deosebit prin sosirile lui Nicolau și Cioloca, dar și prin ceilalți tineri care au semnat recent cu noi. Mai așteptăm întăriri pentru toate trei compartimentele. Dar va rămâne doar ce considerăm că e mai valoros. Eu zic că ne despărțim prietenește de domnul Petre Grosu”, a precizat Gheorghe Feieș. Secundul lui Tetileanu va fi Lucian Ciba, cel care a încheiat turul în postura de antrenor principal, după plecarea lui Dan Cuedan.

Sursa: Sport Arad

Foto: Sami Tamaș

31 Jan. 2012, 16:33 Stiri
Pe aceeași temă