Gol de senzație și trei puncte pentru Național Sebiș

24 Mar. 2012, 10:26 Stiri

Lucian Tetileanu are parte de un redebut perfect la cârma echipei sebișene. După succesul din prima rundă a returului au venit încă trei puncte obținute vineri după-amiază, pe teren propriu. Chiar dacă la Sebiș a venit una dintre echipele cu pretenții ale campionatului, Autocatania Caransebeș.

În prezența a aproximativ 400 de spectatori, gazdele au pus presiune încă de la început și au reușit să puncteze în minutul 15. Atunci Ember a prins un șut senzațional de la peste 30 de metri care s-a dus direct în plasă, la colțul lung al porții lui Viciu. Partida a continuat să se desfășoare pe contre, fără însă ca una dintre echipe să reușească să își mai creeze ocazii periculoase de poartă. Doar Suru a avut o lovitură de cap, prea slabă însă pentru a pune pericol la poarta lui Merșca.

Partea a doua s-a desfășurat pe aceleiași coordonate, fără ca o echipă să reușească să domine, astfel că Sebișul și-a trecut în cont a doua victorie din retur.

Sebiș: Merșca – Toader, Situwe (min. 66 – Dârvaru), Nicolau, Viderok – Ember, Francescu, Sătmar (min. 66 – Bozian, foto), Necșulescu- Neacșu, Băd (min. 73 – Mohamed, min. 91 – Budur)

Autocatania: Viciu – Voicu, Timar, Staicu, Costachi, Șandru, Feneș, Bălan, Bîrsan, Suru, Sangare.

Arbitri: Silviu Gulei – Caius Drula, Andrei Călușerul (Turnu Severin). Observatori FRF: Gabriel Dan (Timișoara) și Mircea Bucur (Târgu Mureș)

Ibric: „Sunt dezamăgit de jocul echipei”

Autocatania Caransebeș a pierdut disputa de vineri după-amiază de la Sebiș, cu scorul de 1-0. Echipa oaspete a arătat puțin joc bun, în ciuda celor declarate înaintea confruntării. „Sunt dezamăgit de jocul echipei, am adus jucători noi care nu s-au integrat încă, dar sperăm ca meciurile viitoare să închegăm o echipă care să stea mai bine în teren. Niciun meci nu e ușor, nici cel cu Valea lui Mihai, și pe toate vrem să le câștigăm. În final, transmit salutări foștilor mei colegi de la Ineu”, a declarat Nelu Ibric, antrenorul celor de la Caransebeș.

Tetileanu: „Am câștigat trei puncte mari”

Șase puncte din șase posibile are Național Sebiș în acest start de retur. Lucian Tetileanu a reușit să închege o echipă care în tur avea unele probleme de exprimare. „Cu toate că am lotul decimat de accidentări și suspendări, am reușit să câștigăm trei puncte mari. Sunt mulțumit de toată echipa care a arătat devotament și atitudine. Ne pregătim în continuare și încerc să le insuflu mentalitatea de învingători băieților la fiecare meci. Ne așteaptă o serie de foc, sperăm să ne mobilizăm și să scoatem maxim din cele trei confruntări”, a declarat Lucian Tetileanu.

Sursa: Sport Arad

24 Mar. 2012, 10:26 Stiri
Pe aceeași temă