Național Sebiș s-a reunit! Nicolau e primul nou venit

11 Jan. 2012, 12:45 Pregătiri, amicale
Național Sebiș s-a reunit!** Nicolau e primul nou venit

Formația din orașul de pe malul Crișului Alb a strâns ieri rândurile pentru campania pe care președintele de onoare Gheorghe Feieș o anticipează drept cea mai încrâncenată din istoria ligii a treia.

Antrenorii Petre Grosu și Ion Manu au avut, la prima strigare, 22 de jucători de trecut în revistă. Principala noutate o reprezintă Marian Nicolau (foto), experimentatul fundaș central cunoscut în fotbalul arădean după ce a evoluat cu defuncta AC Universitatea în liga secundă. „Nae”, trecut în cariera sa pe la Gaz Metan Mediaș, Cetate Suceava sau CS Otopeni a jucat ultima dată la FC Hunedoara, de care s-a despărțit la finele turului.

Petre Grosu a adus și un tânăr mijlocaș de origine română, Gherghel, aflat în curtea nemților de la Hertha Berlin. Conform conducerii clubului sebișean, prin vocea directorului sportiv Augustin Păcurar, am aflat că jucătorul va juca la Național cu statutul de împrumut până în vară. Mâine sunt așteptați la Sebiș încă trei fotbaliști.

Încă două plecări

După tur, conducerea Sebișului a anunțat că se desparte de Andrei Gornic și Remus Lung. Începutul lui 2012 aduce încă două nume pe lista plecărilor, atacantul Sorin Leucuța și mijlocașul Daniel Gavrilaș. Primul aparține de Atletico și ar putea ajunge la o altă grupare arădeană din eșalonul trei, iar al doilea va reveni, cel mai probabil, în județul Bihor, de unde e originar. „De ambii ne-am despărțit pe cale amiabilă”, a afirmat Păcurar.

Antrenamentele continuă pe plan local, iar primul amical al Naționalului se va juca la Arad, pe 18 ianuarie, în compania colegei de eșalon CS Vladimirescu 2003.

Sursa: Sport Arad

11 Jan. 2012, 12:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă