Tsunami la Sebiș: antrenor nou, 10 plecări și peste 25 de jucători așteptați la probe

29 Dec. 2011, 17:18 Stiri
Tsunami la Sebiș:** antrenor nou, 10 plecări și peste 25 de jucători așteptați la probe

Turul dezamăgitor de campionat l-a determinat pe Gheorghe Feieș să schimbe „macazul” la Național Sebiș. Primarul orașului de pe malul Crișului Alb l-a trecut pe linie moartă și pe tehnicianul casei, Lucian Ciba și a optat pentru Petre Grosu. Fiind plecat din țară, fostul golgheter al României a ajuns la Sebiș de abia astăzi și a aflat și, în același timp, girat, proiectul conducerii grupării „alb-albastre”.

„Am stabilit strategia împreună cu noul antrenor, care va avea un secund cu licență A de la Dinamo, specializat în creșterea jucătorilor tineri. Începând cu 9 ianuarie, cei doi tehnicieni vor avea în probe 24-25 de jucători din toate colțurile țării, dar și fotbaliști străini, camerunezi, nigerieni și brazilieni. Majoritatea dintre ei au sub 21 de ani, ne gândim la modul cel mai serios la viitor”, a explicat Feieș, președintele onorific al Naționalului.

Jucătorii așteptați la „trialul” de la începutul anului viitor vor fi cazați cel puțin o lună de zile la Sebiș, urmând ca antrenorii să-i oprească în lot pe cei mai buni. „Pe lângă Lung și Gornic, de care ne-am despărțit deja, din punctul meu de vedere, cred o să mai renunțăm la vreo zece jucători din lotul din tur. Însă, asta numai după ce vom vedea câți dintre cei care vor veni în probe vor fi menținuți la Sebiș. Continuăm să ne gândim la promovare, chiar dacă aceasta nu prea mai poate fi obținută la finalul acestui sezon. Orice club trebuie să progreseze și asta ne dorim și noi, rămâne de văzut când vom reuși cu adevărat acest lucru”, a mai spus Gheorghe Feieș.

Sebișenii se vor pregăti pe plan local, unde au condiții bune de pregătire, de la pantele specifice antrenamentelor de iarnă cu caracter fizic, până la terenurile pentru partea tehnico-tactică.

Sursa: Sport Arad

29 Dec. 2011, 17:18 Stiri
Pe aceeași temă