Turris s-a mutat la București

15 Mar. 2012, 08:49 Stiri
Turris s-a mutat la București

Microbiștii din Turnu Măgurele au motive de regrete. După un an și jumătate în care se obișnuiseră să își încurajeze echipa pe stadionul „Municipal”, în acest retur vor fi privați de vizionarea meciurilor în care evoluează elevii antrenați de Virgil Nițoi.

Condițiile improprii disputării partidelor de pe arena dunăreană au dus la mutarea grupării teleormănene în Capitală, cel puțin pentru acest retur de campionat.

„A fost o decizie dureroasă, având în vedere că ne câștigasem un capital de simpatie necondiționat în Turnu Măgurele. Spectatorii ne aplaudau și ne încurajau chiar și la înfrângeri, lucru rar întâlnit pe alte stadioane. Însă condițiile improprii de acolo, ne-au determinat să ne mutăm pentru o perioadă. Dacă gazonul este acceptabil, în schimb este lamentabil ceea ce găsești la vestiare și la așa zisele dușuri. În plus, securitatea jucătorilor nu poate fi asigurată corespunzător, dovadă stând unele evenimente din turul campionatului. Este păcat că o bază sportivă, impecabilă cu doar câțiva ani în urmă, acum arată jalnic”, a declarat președintele și totodată finanțatorul echipei Turris, Mihai Ionescu.

Astfel, prima partidă din retur, împotriva formației Sportul Studențesc II, va fi disputată de Turris pe stadionul „Romprim”.

articol scris de RAUL MIHAI

15 Mar. 2012, 08:49 Stiri
Pe aceeași temă