Turris a făcut instrucție!

03 Sep. 2011, 18:55 Stiri
Turris a făcut** instrucție!

Turris n-a avut emoții sub Leaota, 3-1 cu modesta Atletic, „mai slabă decât în Liga a IV-a”, în opinia propriilor fani. După 12 minute era deja 2-0 și practic meciul închis, oaspeții zburdând spre promovare, iar gazdele începând deja să-și facă griji – și implicit calcule – pentru evitarea retrogradării.

La cabine s-a intrat cu 0-3, și gol anulat eronat Turris-ului, pentru ca după reluare Badea să marcheze golul de onoare, cu un șut de la 30 de metri care l-a păcălit pe Neagu. Atacanții lui Nica l-au făcut mare pe Sfârlează, goalkeeper-ul gazdelor fiind cel mai aplaudat om vineri seară la Fieni. „Ratăm extraordinar de mult. Nu se poate așa ceva. Trebuia să dăm 6-7 goluri”, a vorbit patronul Turris-ului, Mihai Ionescu, după victoria de la Fieni.

Dacă în dreptul oaspeților putem consemna o victorie clară și lejeră, ce le conferă prima poziție în C3, pentru Atletic viitorul nu sună deloc bine. Dâmbovițenii au pierdut ambele meciuri de acasă, bifând în schimb un succes la Mihăilești.

Turris vrea în Liga a II-a !

Finanțatorul Turris-ului, Mihai Ionescu, a fixat drept obiectiv pentru sezonul 2011-2012 promovarea în Liga a II-a, declarând că singura contracandidată cu șanse reale la primul loc e CS Buftea. „Anul ăsta vreau să câștigăm seria și să jucăm în Liga a II-a. Dintre toate echipele puternice, doar CS Buftea cred că se poate lupta cu noi. Oricum, în seria a treia se joacă fotbal, față de alte serii ale Ligii a III-a”, opinează boss-ul de la Turris, turnean la origine dar stabilit în capitală, unde deține cunoscutele club A și Twice, dar desfășoară și afaceri în imobiliare.

9 puncte a strâns Turris în primele trei etape din C3

500 lei a fost prima pentru victoria de la Fieni

Atletic Fieni – Turris Tr. Măgurele 1-3 (0-3)
Stadion: Cimentul. Spectatori: 300
Au marcat: R. Badea (84) / Mușat (1, 28), C. Mihai (12-pen)

Atletic: Sfârlează – Dumitrescu, Voica, M. Cernea, Fâșie – Blas, R. Badea, F. Cernea, Banu – Iosif, Maican. Au mai jucat: Pârvulescu, Leontescu, Stăncescu. Antrenor: Ciprian Stăncescu

Turris: Neagu – Săraru, Petcu, Cozma, Mocanu – Mușat, C. Dinu, Ilin, F. Radu – C. Mihai, Turcu. Au mai jucat: Ardeleanu, Zamfir, Giugiumică. Antrenor: Cornel Nica

articol scris de Ionuț MARIN

03 Sep. 2011, 18:55 Stiri
Pe aceeași temă