Trei puncte mari pentru CSM 2007 și o gură de oxigen

19 Mar. 2012, 10:48 Stiri
Trei puncte mari pentru CSM 2007 și o gură de oxigen

Fotbaliștii de la CSM 2007 Focșani au debutat cu dreptul în returul ligii a treia la fotbal. Vineri, elevii antrenorilor Adrian Toma și Aurel Pastia s-au impus la limită, 1-0 (1-0) în jocul disputat pe teren propriu împotriva ultimei clasate, Politehnica Galați, la capătul unui meci în care focșănenii au lăsat o frumoasă impresie.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Cosmin Milea (5), acesta finalizând cu un șut în colțul lung o acțiune de atac a grupării de pe Milcov. Dumitriu (3) a ratat deschiderea scorului pentru CSM, iar la poarta cealaltă, gălățeanul Drăgan a cerut penalty după o intervenție a portarului Borș (4). Până la pauză, același Borș și-a salvat echipa la șuturile expediate de Hristian (18) și State (42).

În repriza a doua, Tîrcă a scăpat singur spre poarta gălățenilor, dar s-a împiedicat în minge în fața porții (55), gălățenii au cerut un alt penalty (61), Șonțu în două rînduri (62 și 67) nu a nimerit poarta oaspeților, iar Bucătaru a lovit bara (79). Ultimele zece minute au fost de infarct.

Gălățeanul Lupu a trimis spre poartă, dar mingea a fost respinsă de pe linia porții de fundașii Focșaniului (87), iar la poarta cealaltă, Ciornei a scăpat singur pe extremă, dar șutul său a trecut milimetric pe lângă poartă (90).

CSM 2007 Focșani a jucat cu: Borș – Ciornei, E. Ștefan, Vl. Negoiță, Fl. Stanciu – Dumitriu (64 A. Șonțu), Suvac, Bucătaru, Săpunaru – Milea (89 Mîndrescu), Tîrcă (77 D. Negoiță). Politehnica Galați a replicat cu: Olaru – Vrînceanui, Dima, Racoviță, Munteanu – Serian, Velicu, State (74 Agbleta), Drăgan – Ginghină (57 Lupu), Hristian (61 Corman).

Vinerea viitoare, CSM 2007 Focșani va juca pe terenul sintetic Cornel Negoescu din Buzău împotriva formației ABC Stoicescu Buzău.

articol scris de George Dumitru

foto: Monitorul de Vrancea

19 Mar. 2012, 10:48 Stiri
Pe aceeași temă