Trei foști jucători ai Giarmatei au reclamat clubul la FRF. Datoriile trebuie stinse până la finalul lunii

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 16 Jan. 2015, 12:02 Stiri
Trei foști jucători ai Giarmatei au reclamat clubul la FRF.** Datoriile trebuie stinse până la finalul lunii

Probleme de început de an pentru al doilea cel mai bine clasat club timișean din Liga a III-a. Nu mai puțin de trei foști jucători ai lui Millenium Giarmata și-au cerut drepturile financiare la FRF. Alb-albaștrii, a căror situație financiară nu e una strălucită, au fost anunțați joi, printr-o decizie a Comisiei de Disciplină, că trebuie să achite datoriile până la finele lunii.

Michel Rosenblum, Marius Călin și Leonard Naidin, ultimul dintre ei acum la ASU Poli, sunt cei trei jucători care au primit dreptate la FRF în litigiile cu „milenarii”. Cu toții au evoluat până în ediția trecută sezoane bune la nord de Timișoara.

Millenium Giarmata, club aflat pe locul 4 în seria a IV-a a Ligii a III-a, nu are o situație materială grozavă în ciuda poziției din clasament. Unii jucători și-au primit salariile cu întârziere, iar antrenorul Călin Cojocaru și compania așteptau în ultimul timp un sprijin mai puternic de la autorități.

Timișenii au fost informați că trebuie să-și achite datoriile către foștii jucători până în data de 28 ianuarie. În caz de neplată, pe lângă amenzi, clubul din Giarmata riscă depunctări. Precum s-a întâmplat la începutul acestui an cu echipa feminină CFR Timișoara, care a rămas fără patru puncte în Superligă.

Millenium Giarmata se va reuni luni pentru abordarea părții a doua a campionatului.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9.ro)

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 16 Jan. 2015, 12:02 Stiri
Pe aceeași temă