Tomșaniul testează jucătorii Fieniului

14 Oct. 2011, 14:25 Stiri
Tomșaniul** testează jucătorii Fieniului

Nou venită în Liga a III-a, Prahova Tomșani, are astăzi zi de pauză, ca urmare a retragerii din campionat a formațiilor Rapid Clejani (cu care ar fi trebuit să joace) și Atletic Fieni. În aceste condiții, gruparea care își dispută meciurile de acasă pe arena de la Mizil a reușit să coopteze trei jucători de la defuncta Atletic Fieni, fotbaliști care în momentul de față sunt în probe la trupa pregătită de Dan Dobai. Aceștia sunt Voicu, Banu și Maican, ei fiind testați cu ocazia amicalului de marți cu FCM Târgoviște, joc încheiat cu scorul de 0-0 și care s-a disputat pe terenul dâmbovițenilor.

Astăzi, este posibil ca Prahova Tomșani să dispute un nou joc-test, de această dată în compania celor de la Electrosid Titu (se va juca la Moreni), și abia săptămâna viitoare conducerea prahovenilor se va decide dacă îi va păstra sau nu în lot, după cum a lăsat să se înțeleagă președintele grupării, Virgil Munteanu.

Însă, vestea bună vine din partea portarului Gabriel Abraham – accidentat în meciul de la Conpet -, care s-a prezentat la antrenamentele formației și peste două săptămâni ar putea reprezenta o soluție pentru poarta Tomșaniului.

Sursa: Ziarul Prahova

14 Oct. 2011, 14:25 Stiri
Pe aceeași temă