Tavi Grigore și Fortuna sa!

Marius ANGHEL 10 Dec. 2012, 12:47 Stiri
Tavi Grigore și Fortuna sa!

Chiar daca afara e vopsit gardul frumos si se vorbeste, pe la radio si prin ziare, de „marele proiect” al Fortunei Brazi, destui uita sa spuna si anumite adevaruri din „intimitatea” echipei lui Radu Calin. Care Calin este de buna credinta, plateste, investeste, face de toate…

In spate insa, realitatea are si alte nuante: exista o lupta clara pentru putere, pentru cate in luna si in stele, cu personaje, care de care mai puternice: Munteanu, Sichitiu, „Generalu”, cu ai lor locotenenti, deloc putini! „Victima de serviciu”, acum, se pare ca este antrenorul… Octavian Grigore, care este cu un picior si jumatate plecat de la Brazi, intre tehnicianul – „simbol al Petrolului” si gruparea lui Radu Calin una dintre putinele legaturi solide ramase fiind … clauza financiara de reziliere a contractului!

Corect sau nu, logic sau nu, Fortuna este departe de a mai fi acel „proiect” zugravit frumos, transparent, care se prezenta la inceput. Daca Tavi Grigore va fi dat afara si inlocuit cu Ciprian Panait, Stancioiu sau cine stie cine altcineva, deja, se dovedeste ca acest club poate face … victime! In numele performantei, dar tot „victime colaterale” se numesc. Iar Tavi Grigore nu are „Fortuna” de partea sa, asta e clar!

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL 10 Dec. 2012, 12:47 Stiri
Pe aceeași temă