„Târgoviștea va fi mândră de noi !”

19 Jun. 2009, 17:32 Stiri

În urmă cu doi ani antrenorul lui FC Municipal, Bogoi a trecut de curând la cârma CSM-ului, formație care tocmai a promovat în liga a treia, 2-1 la baraj cu Viitorul Toporu. Fostul jucător al Pandurilor e încrezător că noua echipă a orașului va umple în curând tribunele stadionului Eugen Popescu.
 

 

Domnule Bogoi, un sezon excelent, încununat de promovarea în Divizia C. Cum a fost la baraj ?
A fost un meci tensionat, un meci greu, un meci care a încununat un an de muncă. Noi am început destul de greu, ca și lot numeric, ca și valoare a lui, ca bază sportivă, ca tot. Vreau să mulțumesc domnului primar Boriga, care ne-a sprijinit, suporterilor care au făcut deplasarea și tuturor oamenilor de fotbal care sunt alături de noi.

 

Au venit destul de mulți suporteri, chiar și la Roșiori…
Mă bucur foarte mult și visez ca într-o bună zi și stadionul din Târgoviște să fie plin. Să vadă lumea o echipă puternică, jucători buni, iar orașul să fie mândru de noi !

 

Cu ce planuri veți porni la drum sezonul următor ?
Deocamdată ne bucurăm de această victorie, urmează o binemeritată vacanță după care vom stabili strategia pentru sezonul viitor. Suntem pe un drum bun și vom gândi un plan de bătaie corespunzător.  


Vezi cum au sărbătorit cei de la CSM Târgoviște (Progresul Gorgota) promovarea în Liga 3

 

 

articol scris de Ionuț MARIN (Târgoviște)
 

19 Jun. 2009, 17:32 Stiri
Pe aceeași temă