Tameș: „Se vor da mulți bani să ne încurce”

Mihai Andries 13 Dec. 2013, 11:29 Stiri
Tameș:**

Echipa de fotbal a Primăriei Pitești este în gra­fic, după 15 etape jucate din această edi­ție de campionat. SCM Argeșul Pitești a ter­mi­­nat pe primul loc, cu 34 de puncte, la e­ga­litate cu Chindia Târgoviște, ocupanta pozi­ți­ei secunde. Mijlocașul Iulian Tameș, cel mai experimentat jucător al grupării din Trivale, es­te mulțumit de parcursul echipei, însă spu­ne că era loc și de mai bine. Play-makerul ar­geșenilor prevede un retur și un play-off de foc pentru echipă și nu exclude posibilitatea ca să apară jocurile de culise.

– Cum a fost turul de cam­pio­nat pentru SCM Pitești?

– Având în vedere faptul că am început cam târziu pregă­ti­rea, cred că ne-am descurcat des­tul de bine. Per ansamblu, am avut un an bun. Am terminat pe locul întâi și cred că se putea și mai bine. Mă refer aici la meciu­rile cu echipele ce vor intra în play-off. Cu o pregătire bună de iarnă și cu câteva achiziții, cred că pu­tem să facem o treabă și mai bu­nă. Antrenorii și jucătorii și-au făcut destul de bine treaba. Da­că vom avea liniște financia­ră, vom îndeplini obiectivul fixat î­na­inte de începerea sezonului.

– Returul și play-off-ul cum vor fi?

– Din ce am văzut eu până a­cum, se anunță unul foarte greu. Noi și Chindia Târgoviște ne vom bate la promovare. În o­pi­nia mea, cred că vor fi multe lu­cruri necurate în play-off mai a­les cu echipele care nu au o­biec­tiv. Mul­te din ele vor merge la mica ciupeală și vor face tot posibilul să le încurce pe altele în funcție de interesele avute. Se vor pro­mite și se vor da sume de bani ca să încurce pe x sau y. Ori­cum, noi nu trebuie să ne for­măm o echipă foarte pu­ter­nică, spre a nu avea proble­me. Nu tre­­­buie să facem pași greșiți a­ca­să cu Chindia și For­tuna Câm­­­pina, princi­pa­lele contra­can­­di­da­te.

„Mulți fotbaliști vor să vină la noi”

– Mai este nevoie de jucători?

– Ca să nu avem niciun fel de probleme, trebuie să aducem în­tăriri pe toate comparti­mente­le. Este un lucru foarte bun să fie concurență în cadrul lotului. Bă­ieții ar fi mai motivați să joace cât mai bine. Eu aș vrea să se cre­io­neze un lot de divizia B în­că din această iarnă. Să vedem ce vor decide și conducătorii clu­bu­lui…

– Mulți jucători nu au avut în­cre­dere în acest proiect…

– Așa este, însă acum mulți vor să vină la echipă. Prin re­zul­tate poți să atragi jucători valo­roși. La început, mulți dintre ei nu au vrut să vină să joace la di­vizia C, însă, după ce au văzut că este un proiect serios, s-au răz­­gândit.

– Evoluția ta cum ai caracte­ri­za-o?

– Recunosc că am avut me­ciuri bune, dar și mai puțin bune. Indiferent că vrei sau nu, mai in­tervine și vârsta. Timpul nu poți să-l oprești în loc, indiferent cum te numești. Per ansamblu, cred că am avut o evoluție bună, însă tot timpul este loc și de mai bine. Cel mai important lucru este că sîntem acolo în obiectiv, iar toa­te echipele au început să ne ia în seamă.

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 13 Dec. 2013, 11:29 Stiri
Pe aceeași temă