Tactica Victoriei Traian pentru meciul de baraj cu FC Gârceni: „Așteptăm un sfert de oră, poate mai mult, vedem stilul de joc al adversarilor și ne facem strategia din mers”

Marius ANGHEL 14 Jun. 2017, 17:01 Stiri

Sâmbătă, de la ora 18:00, au loc meciurile tur din cadrul barajului de promovare în Liga a 3-a, fază în care campioana Ligii a 4-a din județul Brăila, Victoria Traian (foto principal), va evolua pe teren propriu în compania formației care a câștigat campionatul în județul Vaslui, FC 2007 Gârceni (foto jos). La echipa brăileană nu sunt probleme de lot, toți jucătorii sunt apți de a evolua și a lua o primă opțiune la accederea în Liga a 3-a.

„Toți componenții lotului nostru sunt apți de joc în partida tur. Noi ne dorim să câștigăm acest meci și ne pregătim în acest sens. Însă nu știm nimic despre viitoarea adversară și din acest punct de vedere nu suntem avantajați de faptul că jucăm acasă primul meci. Va trebui să aștept un sfert de oră, poate mai mult, pentru a vedea stilul de joc al adversarilor și să ne facem strategia din mers. Dar așa cum nu știm noi nimic despre jocul echipei din Vaslui, nici viitoarea noastră adversară nu știe nimic despre noi. Sper să câștigăm sâmbătă și să luăm deja o primă opțiune la accederea în Liga a 3-a”, a declat Viorel Ciucașu, antrenorul echipei Victoria Traian.

Echipa de fotbal FC 2007 Gârceni a devenit campioana Ligii a 4-a în județul Vaslui după ce a câștigat pe 11 iunie, cu 3-2, finala cu FC 2002 Vaslui. De menționat faptul că echipa antrenată de Cristian Șoldan a câștigat și Cupa României – faza județeană, după ce a învins-o în finală, cu 6-3, după executarea loviturilor de departajare, de la 11 metri, pe Vitis Șuletea, decisivi pentru formația câștigătoare fiind fotbaliștii experimentați Petruț, Ignat, Ilișanu și Mihai Apostu, acesta din urmă fiind desemnat jucătorul meciului.

Meciurile de baraj pentru accederea în Liga a 2-a se dispută în sistem eliminatoriu, turul urmând a avea loc sâmbătă, 17 iunie, la ora 18:00, returul pe 24 iunie, ora 17:30.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 14 Jun. 2017, 17:01 Stiri
Pe aceeași temă