Suporterii Jiului îi promit sprijin omului de afaceri care vrea să preia echipa

Marius ANGHEL 19 Feb. 2013, 15:12 Stiri
Suporterii Jiului** îi promit sprijin omului de afaceri care vrea să preia echipa

Vestea că Emil Bercea ar putea prelua echipa Jiul a ajuns și la urechile oficialilor de la „defuncta” Jiul și par a fi încântați de această noutate.
Emil Bercea, omul de afaceri din Valea Jiului, s-a declarat sensibilizat de mitingul suporterilor alb-negrii și s-a arătat dispus să salveze echipa aflată în pragul „morții economice”. Rămâne însă de văzut ce va spune și cel care deține clubul petroșenean, Alin Simota.

Cei mai încântați de idee par a fi suporterii. „Domnule Bercea, dacă cu adevărat vă doriți să preluați această afacere vă rugăm să nu o faceți ca și domnul Simota și să nu uitați că un stadion plin într-o ligă inferioară face mult mai mult decât unul gol în Liga I”, scrie un susținător al Jiului.

Un altul spune: „Îl cunosc pe Emil Bercea și sunt convins că ceea ce spune este adevărat. Financiar este cel mai bun din Valea Jiului”. Un altul care se semnează „muncitor” scrie: „Lucrez de 10 ani la domnul Emil Bercea și am fost mereu plătit la timp este un om serios și dacă promite ca va face treabă la Jiul se ține de cuvânt”.

Fanii Jiului i-au promis susținere omului de afaceri și au declarat că îl vor sprijini în tot ceea ce va întreprinde pentru a salva Jiul și de a readuce echipa acolo unde îi este locul, adică pe prima scenă a fotbalului românesc.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Marius ANGHEL 19 Feb. 2013, 15:12 Stiri
Pe aceeași temă