„Sunt oaspete în țara asta, dar…” Cum a comentat Mangia victoria cu Csikszereda și starea execrabilă a gazonului de la Miercurea Ciuc

Marius ANGHEL 28 Feb. 2019, 23:10 Stiri

Devis Mangia, antrenorul Craiovei, s-a declarat extrem de mulțumit la finalul meciului în care echipa sa a obținut calificarea în semifinalele Cupei României, după ce jucătorii săi s-au impus pe un teren greu, la Miercurea Ciuc, 3-0 cu Csikszereda. Italianul a lăudat atitudinea jucătorilor și a vorbit foarte puțin despre mocirla de pe suprafața de joc. Organizatorii clubului din Liga 3 au făcut mari eforturi pentru ca meciul să fie jucat pe propriul stadion.

„Eu sunt mulțumit și fericit, am avut o atitudine foarte incredibilă. Nu știu dacă e de fotbal sau de rugby acest teren. Eu sunt oaspete în această țară, nu e treaba mea să vorbesc despre teren, dar cred că e bine că nu avem accidentări. Nu cred că e bine să ai astfel de terenuri. E important că nu avem accidentări.

Echipa are o atitudine perfectă de când a început anul, sunt foarte, foarte fericit. Toată echipa a făcut un meci foarte, foarte bun. Dimitrov, Bic, Donkor au făcut un meci foarte bun. Drăghici, primul meci cu noi, a jucat bine. Fortes, e primul meci după două luni, a avut o atitudine bună.

Important e că și în acest an suntem în semifinale. Astra e o echipă care are identitate, mi-a plăcut în ultimele meciuri. Are jucători importanți, care au demonstrat. Va fi un meci dificil, va trebui să ne recuperăm”, a spus Devis Mangia, la DigiSport, după meci.

Radoslav Dimitrov (27′), Cristian Bărbuț (80′) și Elvir Koljic (90+2′) au marcat golurile Craiovei pe terenul greu de la Csikszereda. Viitorul, CFR Cluj și Astra s-au mai calificat în semifinalele Cupei României.

Universitatea Craiova e la al treilea an la rând când obține calificarea în semifinale și speră să-și mențină trofeul câștigat în ediția trecută.

Foto și video: Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 28 Feb. 2019, 23:10 Stiri
Pe aceeași temă