Șunda: „Cu Recaș, joc important, nu decisiv”

10 Jan. 2012, 14:18 Stiri
Șunda:** „Cu Recaș, joc important, nu decisiv

Cu 53 de zile înainte de reluarea campionatului antrenorul principal al FC Hunedoara, Aurel Șunda (foto) a vorbit despre cât de importantă este pregătirea din presezon, despre necesitatea transferului unor jucători cu experiență, despre promovare și importanța meciului cu liderul din C5, ACS Recaș, din chiar prima etapă a returului.

– Domnule Șunda, cât de importantă este pentru un jucător pregătirea de iarnă?
– La fel de importantă ca oricare perioadă dintr-un an. Degeaba faci o pregătire bună în presezon dacă după aceea te accidentezi. Dacă pierzi cinci zile de antrenament apoi trebuie să reîncepi pregătirea de la început. Antrenamentele zilnice și continuitatea în pregătire sunt rețeta succesului.

– Care este planul de bătaie în perioada următoare?
– O să atingem toți factorii esențiali ai antrenamentului. În funcție de parametri fizici vom adopta și partea tactică care este la fel de importantă.

– FC Hunedoara a încheiat prima parte a campionatului pe locul 4, cu 25 de puncte, la 6 puncte în spatele liderului ACS Recaș. Obiectivul rămâne același trasat de finanțatorul Silvan Toma: promovarea?
– Vom încerca promovarea, însă pentru a reuși trebuie să aducem jucători cum nu prea avem acum la echipă, cu experiență. Un lucru destul de greu de făcut în intersezon.

– În primul joc din retur veți înfrunta liderul din C5, ACS Recaș, o contracandidată la promovare. Este un joc decisiv?
– Important, da, decisiv, nu. Jocul cu Recașul va fi un joc foarte, foarte important pentru noi în care se poate întâmpla orice.

Interviu de Sami Tamaș
Foto: Cristi Vatavu (Ziarul Hunedoreanului)

10 Jan. 2012, 14:18 Stiri
Pe aceeași temă