Strătilă e intrigat: „Batem de cinci meciuri, dar prea ușor au câștigat și celelalte echipe”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Nov. 2014, 17:55 Actualizat: 13 Nov. 2014, 17:56 Stiri
Strătilă e intrigat:  „Batem de cinci meciuri, dar prea ușor au câștigat și celelalte echipe”

Doi dintre fotbaliștii maturi și – importanți – ai UTA-ei tresează unicul obiectiv al arădenilor: urcarea cel puțin pe locul doi, la sfârșitul meciului de sâmbătă. În Aradul Nou sosește liderul Seriei a IV-a, Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, cu avantaj de un singur punct față de utiști, care, la victorie, saltă cel puțin o poziție.

Sorin Strătilă a fost de părere că nu e cazul să se exagereze cu privire la dinebsiunea meciului. „Pentru mine e un meci oarecare, nu trebuie să facem mai mult decât să luăm cele 3 puncte”, a indicat mijlocașul, categorisind întrecerea sub așteptări. Și a explicat de ce: „Batem de cinci meciuri, dar prea ușor au câștigat și celelalte echipe. Noi, în schimb, dacă ne încurcăm, trei etape tot recuperăm. Am jucat și eu divizia C acum vreo 5 ani (n.r. la echipa brașoveană Ghimbav), mi se părea echilibru mai mare între echipe. Cu noi văd că toate joacă, își dau viața, iar celelalte își câștigă ușor. Să ne facem jocul și să batem!”, a încheiat fotbalistul pe care Aradul speră să-l păstreze și din iarnă.

Pe aceeași linie a fost și Sorin Botiș. „De când am pornit pe acest nou drum, ne-am pregătit și ne pregătim în continuare pentru meciurile importante. Domnii antrenori au fost la fața locului să vadă adversarul, au făcut pregătirea jocului foarte bine, zic eu. Rămâne ca noi să fim în cea mai bună formă și să câștigăm să avem speranțe mai departe”, a transmis căpitanul arădenilor.

Autorul „golului campionatului” a continuat: „Să nu se aștepte nimeni la Real – Barcelona, va fi un meci de luptă pe care noi trebuie să-l câștigăm. Dacă terenul e greu și sare mingea, sperăm s-o facem să sară în favoarea noastră!”

Un vechi utist vine lângă roș-albi înaintea derby-ului

Proiectul „UTA este a tuturor arădenilor” se consolidează înaintea disputei dintre utiști și liderul din C4. Astăzi, Claudiu Drăgan a transmis că un vechi susținător al Bătrânei Doamne a devenit partener al clubului: „Anunț, din nou cu plăcere, că ni s-a alăturat, prin domnul director Liviu Vilagoș, un vechi susținător al echipei noastre, compania Logistic Arsped Cargo”.

„E o veste ună înaintea duelului cu liderul la zi al seriei. Liderul la zi, ne așteaptă un meci greu, dar sperăm să schimbăm puțin locurile din fruntea clasamentului”, a adăugat cel alintat „Iedul” pe când anima atacul arădean.

Cornel Nădăban lipsește din efectiv datorită unei leziuni musculare, absența se va prelungi probabil până la sfârșitul turului. Dani Bulza are și el probleme de ordin medical, iar Adrian Popa s-a resimțit după amicalul de marți și e cu semnul întrebării. În schimb, Sorin Leucuța, confruntat și el cu o accidentare, e bun de joc și intră în calcule. „Avem un lot, asta îmi doresc și își dorește orice antrenor, din care schimbările pot să vină cu plusuri. Rămâne ca jucătorii intrați de pe bancă să vină dornici să joace titulari. S-a văzut și sâmbătă, la Ineu (rezerve, Hlistei și Leucuța au înscris), a mulțumit și acest aspect”, a punctat antrenorul Roland Nagy.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Nov. 2014, 17:55 Actualizat: 13 Nov. 2014, 17:56 Stiri
Pe aceeași temă