Steaua defilează spre Liga 3, însă Lăcătuș tot își face griji. În ultimul meci a obținut o victorie categorică

Marius ANGHEL 17 Nov. 2018, 09:29 Stiri
Steaua defilează spre Liga 3, însă Lăcătuș tot își face griji.** În ultimul meci a obținut o victorie categorică

Steaua a învins, vineri, în deplasare, cu 7-0 echipa AS Tricolor, una dintre ultimele clasate, în etapa cu numărul 13 din Liga 4-a București.

Fără oameni de bază precum Răsdan și Predescu, Steaua a atacat din primele momente și în minutul 13 conducea deja cu 2-0, grație golurilor marcate de Badea și Robu. Adi Vîlcea a dus scorul la 3-0 în minutul 38. După pauză, AS Tricolor s-a prăbușit. Badea și Robu au dus scorul la 5-0, iar Iordache și același Robu au închis tabela, pentru 7-0, în ultimele zece minute.

Echipa Stelei: Iancu – Iordache, Pădureț, Nițu, Caetano – Vîlcea, Aldea – Mărgărit, Badea, Robu – Târnăcop

După primele 13 etape, Steaua e lider cu 37 de puncte. Carmen se află pe locul secund, cu 30 de puncte. CS Dinamo completează podiumul, cu 29 de puncte. Pentru Steaua urmează meciul cu Comprest GIM, ocupanta locului 4, ultimul care asigură prezența în play-off.

Lăcătuș: „Sperăm să promovăm în acest an, o luăm pas cu pas”

Altfel, fostul jucător și actualul antrenor al Stelei, Marius Lăcătuș, a fost prezent, joi seară, la meciul demonstrativ pentru comemorarea a doi ani de la moartea fostului său coleg de la echipa de club și echipa națională, Daniel Prodan.

„Cu toții ne-am fi dorit ca astfel de evenimente să fie făcute și în prezența tuturor celor care au făcut parte din echipa națională și din echipa Stelei, care au făcut performanțe. Cred că plăcerea era mai mult mai mare. Din păcate, tot mai des, începem să ne vedem la evenimente care nu sunt tocmai fericite. Cei dragi nouă, prieteni, apropiați, nu mai sunt lângă noi. Totdeauna este o mare plăcere pentru fiecare dintre noi să ne vedem. Dacă am putea organiza astfel de evenimente mult mai des, cred că ar fi mult mai bine. Din păcate, știți cum e, fiecare pleacă spre zonele lui. Sigur, atunci, relația aceasta începe, încet-încet, să se răcească”, a spus Lăcătuș.

„Fiara” a vorbit și despre situația echipei sale care, în prezent, este pe primul loc în liga a patra bucureșteană. „Sper să prindem play-off-ul. Am observat că sunt câteva echipe care s-au întărit. Progresul, Carmen, Dinamo… Rămâne de văzut care dintre aceste echipe va participa în play-off. Cine va fi mai bine pregătit, va juca barajul de promovare. Sperăm să promovăm în acest an, o luăm pas cu pas”,  a mai punctat Marius Lăcătuș.

Marius ANGHEL 17 Nov. 2018, 09:29 Stiri
Pe aceeași temă