Stănucă: „Vreau valori în teren pentru ca fotbalul cărășean să crească!”

Marius ANGHEL 16 Sep. 2013, 21:15 Stiri

AFCM Reșița, prin vocea președintelui secție de fotbal Gabriel Stănucă, a emis, pe adresa site-ului nostru, un comunicat în care a dorit să ia poziție față de declarațiile rivalilor de la Muncitorul Reșița. Câștigători în derby-ul din etapa a 3-a a Ligii a III-a, conducătorul AFCM Reșița le răspunde omologilor de la Muncitorul.

Iată comunicatul din partea clubului AFCM Reșița (CS Gloria Reșița):

„Partida AFCM 2012 Reșița – CS Muncitorul Voința Reșița s-a încheiat cu victoria echipei gazdă grație golului marcat de atacantul Adrian Ciutură (52).

La finalul partidei, înainte de a face declarația oficială către mass-media, antrenorul oaspeților, Viorel Lolea a fost supărat pe brigada de arbitri din Timișoara: Sorin Tarcea  – Nicolae Chițoiu și Patricia Samsudean, căruia îi reproșa că l-a văduvit de cel puțin două penaltiuri!

O altă țintă a lui Viorel Lolea a fost și prof. Ciprian Urican, consilier tehnic al clubului AFCM Reșița 2012 (în fapt Gloria Reșița), pe care-l bănuia că și-ar folosi influența în fața brigăzii timișene, Urican fiind și antrenor federal pe zona Banat și lector al Școlii Federale de Antrenori.    

Ciprian Urican nu a reacționat imediat, ci a așteptat o revenire a declarației lui Viorel Lolea, în sensul de aș cere scuze pentru cuvintele spuse la nervi. Cum această reacție nu a venit, Urican a făcut la rându-i o declarație publică: „Nu am ce să-i răspund d-lui Lolea, nu este de nivelul meu! Dacă i-aș răspunde, nu aș face decât să-i crească cota și nu merită! Fiecare pasăre pe limba ei piere! Filmarea jocului va fi prezentă și pe siteul meu personal. http://www.coaches-ahead.ro/tag/ciprian-urican, ca să se lămurească toată lumea cine a jucat fotbal și cine nu la meciul de vineri!”

De remarcat că printr-un comunicat de presă al clubului din Govîndari întregul staff al echipei AFCM Reșița și-a precizat poziția în această dispută.

Dan Boltașiu: „În primul rând doresc să adresez felicitări băieților. Am fost net superiori la toate capitolele, băieții au făcut un efort extraordinar și s-au mobilizat. Rezultatul cu Pandurii nu a fost întâmplător,  este rodul muncii depuse de noi, și-n special al d-lui consilier Ciprian Urican, care a reușit să ne mobilizeze!”

Gabriel Stănucă (președinte Gloria), cel care în urmă cu doi ani strângea din dinți la eșecurile echipei de juniori cu care evolua în liga a treia și care astăzi joacă fotbal la acest nivel, precizează:

„Reamintesc tuturor că am adus un profesionist (nr. Ciprian Urican) în cadrul clubului în materie de fotbal, începând de la grupele de formare și terminând cu seniorii!
Mă bucur pentru elanul, dârzenia și seriozitatea de care au dat dovadă jucătorii! Au înțeles că numai prin forța grupului puteau să-nvingă o echipă mult mai matură și experimentată! Vreau să-l felicit pe dl. Ciprian Urican pentru profesionalismul de care a dat dovadă într-un interval de timp foarte scurt, când a făcut ca această echipă tânără să obțină rezultate bune până-n etapa a III-a!

Avem jucători valoroși pe care dorim să-i aducem înspre ligile superioare! Doresc să mulțumesc antrenorului Dan Boltașiu și Alin Savu pentru munca depusă.
Sigur că drumul este foarte lung, este doar etapa a III-a, campionatul este foarte lung și nu ne îmbătăm cu apă rece. Vom munci și le vom arăta tuturor că acolo unde există muncă, liniște și răbdare, rezultatele apar!
Doresc clubului Muncitorului Reșița, mult succes în campionat!
Noi vrem să creștem jucătorii într-un climat sănătos și este păcat că tocmai Viorel Lolea poată să conceapă că eu, Gabi Stănucă sau cei din stafful meu tehnic, aș încerca să obțină rezultate artificiale, care nu ne-ar ajuta deloc! Eu vreau valori în teren pentru ca fotbalul cărășean să crească!
Reamintesc tuturor că am adus un profesionist în cadrul clubului în materie de fotbal.
La partida de vineri, clubul AFCM Reșița a fost net superior la toate capitolele. Dacă se termina patru sau cinci la zero, după ocaziile avute și după cursul jocului, atunci nu mai era nici o surpriză pentru publicul spectator, care a fost în număr mare la teren! Mulțumesc publicului pentru susținere și îi asigurăm de aceleași meciuri frumoase!”  
   

Președinte secție de fotbal
Gabriel STĂ‚NUCĂ‚”

Marius ANGHEL 16 Sep. 2013, 21:15 Stiri
Pe aceeași temă