SSC Farul a încheiat turul pe locul 2, în obiectivul promovării. Concluzia lui Petre Grigoraș după meciul câștigat cu 6-0 în ultima etapă a anului: „Urmează să facem o analiză”

Marius ANGHEL 17 Nov. 2017, 18:35 Stiri

Văzută ca mare favorită la promovarea din Seria a 2-a a Ligii a 3-a, SSC Farul Constanța a încheiat turul de campionat pe locul 2, însă rămâne în obiectiv, deoarece are doar două puncte mai puțin decât liderul Progresul Spartac, și ea o nou-promovată în acest sezon.

În ultima etapă a acestui an, echipa antrenată de Petre Grigoraș a câștigat la scor de tenis, 6-0, meciul din deplasarea de la Sportul Chiscani. Împotriva penultimei clasate, fariștii au marcat de șase ori, de câte trei ori pe repriză. Golurile au fost marcate de Adrian Pătulea (25′, 31′), Vasile Șicu (42′, 55′, 87′) și Raphael Stănescu (76′).

„O victorie așteptată, concludentă, ba chiar scorul putea fi și mai mare, pentru că am mai avut destule ocazii de gol ratate. Băieții au avut atitudine foarte bună, astfel că rezultatul e unul normal. Am încheiat destul de bine acest tur de campionat. Suntem pe locul 2 în clasament și urmează să facem o analiză a ce s-a întâmplat până acum și să decidem ce urmează pentru retur”, a declarat, citat de farul.ro, Petre Grigoraș, care ieri a împlinit 53 de ani. Fariștii nu vor lua imediat vacanță după acest ultim meci oficial al anului. Grigoraș îi va mai ține la antrenamente încă două săptămâni.

În acest tur, Farul a înscris 46 de goluri, având astfel al treilea golaveraj în serie, după Progresul Spartac și Unirea Slobozia, ambele cu câte 47 de goluri marcate în 13 meciuri. Slobozia mai are însă un joc de disputat. Goluri primite are 17, având a patra cea mai bună defensivă din serie, după Metalul Buzău (8), Progresul Spartac (13) și Axiopolis Sport Cernavodă (16).

După meciurile din tur, principalii marcatori ai Farului sunt: Claudiu Dragu, Alexandru Grigoraș, Raphael Stănescu – toți cu câte 8 goluri, Adrian Pătulea, Vasile șicu – ambii cu 7 reușite.

Vezi CLASAMENTUL Seriei a II-a

SSC Farul cu Sportul Chiscani: Gurău – Juncănaru, Diakite (Milea 60′), Botea (Agache 60′), A. Rusu – I. Florea (Suciu 55′), Iani (D. Gheorghe 75′) – Dragu, R. Stănescu, Șicu – Pătulea.

Linia de clasament a Suporter Spirit Club Farul Constanța la finalul turului: 13 meciuri, 10 victorii, 2 egaluri, 1 înfrângere, 46-17 golaveraj, 32 puncte.

Singurele sincope înregistrate în acest tur sunt remizele cu FC Voluntari II și Metalul Buzău (ambele încheiate cu scorul de 0-0) și înfrângerea dureroasă cu Progresul Spartac (scor 0-7).    

Foto: fb SSC Farul Constanța

 

Marius ANGHEL 17 Nov. 2017, 18:35 Stiri
Pe aceeași temă