SR Brașov, aproape de o asociere cu un club care a avut echipă în Liga 1! „Sper ca până la finalul săptămânii actele să fie semnate”. Schimbările care se vor produce

Marius ANGHEL 05 Feb. 2019, 11:48 Stiri
  • Președintele Coronei Brașov, Liviu Dragomir, spune că negocierile pentru asocierea cu ACS SR Brașov „sunt pe un drum bun”, iar până la finalul săptămânii actele pot fi semnate.

 

După îndelungi negocieri, mult discutata asociere dintre Corona Brașov și ACS SR Brașov pare a avea un deznodământ fericit pentru fotbalul brașovean. Problemele financiare cu care se confruntă clubul brașovean de Liga a 3-a sunt arhicunoscute, astfel că singura soluție viabilă pentru viitorul clubului este asocierea cu Corona, rămasă fără secția de fotbal după ce echipa a retrogradat din Liga 1, în 2014.

Dragomir: „Avem toată deschiderea pentru acestă asociere”

Ieri a avut loc o nou întâlnire între șefii Coronei și oficialii de la ACS SR Brașov, iar lucrurile se mișcă cu adevărat. Liviu Dragomir, președintele Coronei, spune că „suntem pe un drum bun cu negocierile” și speră ca până la finalul săptămânii actele să fie semnate. „Din punctul nostru de vedere avem toată deschiderea pentru acestă asociere. În acest moment suntem pe un drum bun, sper ca până la finalul acestei săptămâni actele să fie semnate”, a spus Liviu Dragomir (foto, în dreapta, alături de Adrian Szabo), citat de Monitorul Expres.

Revine Lucian Petre

Pentru că lucrurile avansează cu adevărat, o primă mutare este cea a revenirii lui Petre Lucian ca director tehnic la ACS SR Brașov. Florin Stîngă va rămâne, în continuare, antrenorul principal al echipei, iar Andrei Șanta se va ocupa tot cu pregătirea portarilor.

Adrian Szabo, coordonatorul secției de fotbal de la Corona, va superviza toată activitatea la nivel tehnic, atât la echipa de seniori, cât și la grupele de juniori.

Stîngă e optimist

Prezent la ședința de ieri, Florin Stîngă a spus că va colobora fără probleme cu Adrian Szabo, Petre Lucian și Andrei Șanta. „Cei trei antrenori au o experiență mult mai mare, astfel că nu văd de ce nu aș putea colobora cu ei. Mă bucur că aceste negocieri avansează și că se dorește cu adevărat o echipă a tuturor brașovenilor. Din punct de vedere sportiv se pun bazele unei echipe care să facă cu adevărat performanță. A fost prezentat și un proiect cu un stadion nou la Brașov, iar acest lucru va crea o emulație în rândul brașovenilor”, a spus Florin Stîngă.

Caută jucători de valoare

În perioada imediat următoare, Adrian Szabo, Florin Stîngă și Petre Lucian vor avea misiunea de a găsi câțiva jucători pentru a întări lotul, pentru că obiectivul echipei în returul campionatului este evitarea retrogradării. Din vară, când clubul ar putea fi preluat de Consiliul Local și Consiliul Județean Brașov, atunci se va putea vorbi cu adevărat de un proiect pentru ca Brașovul să revină în cel mai scurt timp în elita fotbalului românesc.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: fb SR Brașov

Marius ANGHEL 05 Feb. 2019, 11:48 Stiri
Pe aceeași temă