Sportul Șimleu a ratat dramatic promovarea în Liga a 3-a

Marius ANGHEL 22 Jun. 2014, 16:57 Stiri
Sportul Șimleu** a ratat dramatic promovarea în Liga a 3-a

Campioana Sălajului a pierdut partida de baraj de la Câmpia Turzii, după ce avea 3 – 2 în minutul 87!!!
 
Chiar dacă CSC Sânmartin – campioana Bihorului – avea prima șansă în partida de baraj pentru Liga a III-a de la Câmpia Turzii, reprezentanta județului Sălaj s-a mobilizat la maxim și a fost la un mare pas de promovarea în al treilea eșalon al fotbalului românesc.
 
Pe lângă faptul că avea toate atuurile pentru victorie (condiții materiale, partea fianciară, lot experimentat etc), bihorenii au avut încă un avantaj în meciul de sâmbătă după-amiază, deschizând scorul încă din minutul 6! După o greșeală în lanț în apărarea șimleuană, începând cu portarul Mihai Blidar, Gheorghe Popescu a înscris cu capul, de la vreo 10-12m, în urma unui corner de pe partea dreaptă.
 
Cu toate acestea, Sportul a revenit rapid în joc și a egalat prin Adrian Dregan, printr-un șut plasat,de la 14-15m! Mai mult, sălăjenii au beneficiat de o lovitură clară de la 11m, pe care Silviu Crișan a concretizat-o cu sânge rece!
 
Elevii lui Lupo Lorand puteau intra în avantaj la vestiare, dar, în ultimele secvențe ale reprizei, „centralul” a acordat un penalty pentru CSC Sânmartin, incriminat vehement de jucătorii și banca tehnică a Șimleului.
 
De la începutul actului secund, s-a văzut diferența de pregătire fizică, iar pe teren era doar o echipă: CSC Sânmartin, care a început să preseze cu toate liniile, dar fără ocazii foarte clare la poarta apărată de Mihai Blidar. În minutul 65, pe o contră tăioasă, Doru Sabău a fost faultat în careu și Silviu Crișan se afla pentru a doua oară la punctul cu var! De data aceasta, „Virus” a trimis slab și portarul Cosmin Verdeș a respins în faț[. Norocul a fost de partea sălăjenilor, deoarece „vulpoiul”  Tudor Ulmeanu a interceptat mingea, marcând pentru 3 – 2! Cerul s-a prăbușit peste tabăra bihoreană, iar eleviilor lui Florin Farcaș nu le-a mai ieșit nimic.
 
Minutele treceau, iar atacurile campioanei din Bihor erau din ce în ce mai sterile și sutele de fani ai Șimleului își frecau deja mâinile, iar oficialii căutau sticlele de șampanie Silvania de la rece….  Mai erau doar trei minute din timpul regulamentar și CSC Sânmartin a beneficiat de o lovitură de la colț, a urmat un fault clar la portar în careul mic, arbitrul a vrut să dicteze o lovitură indirectă pentru Sportul dar s-a „sucit” și a validat golul de 3 – 3!!! În acel moment, majoritatea jucătorilor de la Șimleu Silvaniei au sărit la gâtul arbitrului, iar Cristi Țurcaș l-a lovit, fiind eliminat.
 
Colac peste pupăză, în minutul 90, un contact între Cătălin Anghel și un atacant adversar l-a determinat pe „centralul” Florin Ovidiu Mazilu (jud. Satu Mare) să indice din nou punctul cu var și bihorenii aveau avantaj, după golul lui Andrei Grosu. Arbitrul a prelungit jocul cu 6 minute, timp în care CSC Sânmartin a înscris și golul pentru 5 – 3, în ultimele secunde, dar jocul era deja decis…

VEZI pe Sportul sălăjean o GALERIE FOTO și VIDEO de la meciul de baraj

Sportul Șimleu – CSC Sânmartin 3-5 (2-2)
Au marcat: Adrian Dregan (8), Silviu Crișan (32 – din 11m) și Tudor Ulmeanu (65), respectiv Gheorghe Popescu (8), Andrei Grosu (45 – din 11m și 87), Cristian Cura (90 – din 11m) și Mădălin Trip (90+6)
 
Sportul: Mihai Blidar – Cătălin Anghel, Dan Mureșan, Cristian Țurcaș, Silviu Crișan – Doru Sabău (cpt.), Lupo Lorand, Marcel Mureșan, Adrian Dregan – Adrian Gheți și Tudor Ulmeanu. Rezerve: Emil Lucaciu – Adrian Farkas, Adrian Bregea, Mălin Sabău, Călin Balota, Andrei Chiș și Ioan Moșincat. Antrenor: Lupo Lorand. Delegat: Marius Filip. Președinte: Bogdan Pop
 
CSC Sânmartin: Cosmin Verdeș – Marian Arsene, Răzvan Bogdan, Cristian Cura (cpt.), Ionuț Pantea – Gheorghe Popescu, Andrei Grosu, Ovidiu Ghilea, Ladik Lavrincsik – Cristian Copil și Mădălin Trip. Rezerve: Teodor Deac – Călin Dumiter, Cristian Jurca, Bogdan Chira, Cristian  Morar, Ciprian Cornea și George Cornea. Antrenor principal: Florin Farcaș. Antrenor secund: Cosmin Brândaș. Delegat: Cristian Pirtea

Lupo Csaba – antrenor Sportul Șimleu: „Am pierdut acest baraj pe mâna arbitrilor”

Andrei Grosu – jucător CSC Sânmartin: „A fost un meci destul de greu, mai greu decât ne-am fi putut aștepta”

Marius ANGHEL 22 Jun. 2014, 16:57 Stiri
Pe aceeași temă