Sportul Chiscani a realizat una dintre surprizele etapei a 19-a a Ligii 3. Brăilenii au fost aproape să câștige la satelitul FCSB-ului, însă s-au mulțumit și cu un punct

Marius ANGHEL 07 Apr. 2018, 21:30 Stiri

Sportul Chiscani a realizat una dintre surprizele etapei a 19-a a Ligii 3, Seria a 2-a. Formația pregătită de Emmanuel Ndigwe a remizat, scor 0-0, la București, cu FCSB 2. Oaspeții au înscris și un gol superb prin Silviu Crăciun, însă acesta a fost anulat de arbitri. Sportul urcă pe locul al 11-lea, în timp ce FCSB 2 e pe locul 7.

Cu toate că pleca cu șansa a doua în deplasarea de la satelitul echipei FCSB, formația din Chiscani s-a autodepășit, a evoluat foarte bine și a obținut un punct mare, unul care îi permite să urce un loc în clasament. Remiza de la București putea fi chiar o victorie, pentru că Sportul a marcat un gol superb prin Silviu Crăciun, în finalul părții secunde, însă reușita atacantului oaspeților a fost anulată de arbitrii întâlnirei, centralul motivând că jucătorul de la Chiscani a faultat în atac, în timp ce asistentul că a fost ofsaid. Însă, per ansamblu, arbitrajul a fost foarte bun, iar Sportul Chiscani a spart gheața în deplasare, obținând un 0-0.

FCSB 2 a creat prima fază periculoasă a meciului în minutul 13, când Ianis Stoica a centrat în fața porții, însă Horșia nu a reușit să-l învingă pe Ghighimoc. Au urmat două contraatacuri ale oaspeților, dar Cristian a trimis de fiecare dată mingea peste transversală. Gazdele au ratat cea mai mare ocazie a primei reprize în minutul 28, când Horșia a rămas singur cu Ghighimoc, însă, atent, Pârlog a avut o intervenție foarte bună, și-a deposedat adversarul și a trimis mingea în aut. Finalul primei reprize a fost controlat de formația vizitatoare. Iar Sportul a irosit prima mare șansă de a deschide scorul în minutul 31, când antrenorul jucător Emmanuel Ndigwe a deviat mingea cu capul la Vârlan, mijlocașul oaspeților a șutat din unghi, însă portarul a reținut mingea în doi timpi. Cu două minute înainte de pauză, după o acțiune personală, Ndigwe i-a pasat în stânga lui Cristian, atacantul Sportului a șutat plasat, la colțul lung, însă Andrei a avut o intervenție spectaculoasă și a reușit să devieze mingea în transversală, apoi aceasta a ieșit în corner.

Repriza a doua a început tot cu două ocazii de gol ale ospeților, la prima Coman a șutat razant cu transversala, iar la cea de a doua Coman a întors mingea la Iordache, acesta a șutat plasat, însă Dinu a reușit să devieze mingea în corner. La trei minute după ce a intrat pe teren, Silviu Crăciun s-a distrat cu defensiva gazdelor, a marcat, dar golul a fost anulat.

FCSB 2 avut două ocazii de gol în finalul meciului, Ghighimoc a avut la rândul lui intervenții foarte bune la șuturile lui Stoica și Zamfir, iar meciul s-a încheiat cu un rezultat echitabil.

Articol scris de Costel FILIP
 

Marius ANGHEL 07 Apr. 2018, 21:30 Stiri
Pe aceeași temă