Sporting și-a stabilit obiectivul pentru noul sezon: „Vrem să aducem publicul în număr cât mai mare la stadion și să terminăm pe un loc onorabil”

Marius ANGHEL, Mircea OGLINDOIU 25 Aug. 2017, 17:50 Stiri
Sporting și-a stabilit obiectivul pentru noul sezon:**

Deși, la începutul verii, au planat unele incertitudini în privința clubului, iar mai mulți jucători părăsiseră echipa, Sporting Roșiori s-a redresat și a reușit să-și contureze lotul pentru noul sezon. Astfel, la Roșiorii de Vede au ajuns Ionuț Daniel Bogdanovici (ACSO Filiași), Nicolae Adrian Fieraru (CS Podari), Ionuț Vergiliu Velica (CS Podari), Marius Eduard David (FCM Alexandria), Leonard Florin Brînceanu (FCM Alexandria), Iulian Adelin David (Voința Saelele), Andrei Octavian Bîră (ASC Milcov), Alexandru Raț (Juventus Slatina), Florin Teodor Dicu (Academia de Fotbal „Gică Popescu” Craiova) și  Adrian Nicușor Angeru (Viitorul „Mihai Georgescu” Cluj), ultimii doi fiind juniori.

Sporting îl testează zilele acesta și pe severineanul Mădălin Paulescu, de la CSȘ Drobeta Turnu Severin.

„Am adus în această vară mai mulți jucători cu experiență, dar și câțiva tineri talentați, care, dacă vor fi serioși și se vor pregăti la capacitate maximă, sunt sigur că vor da randamentul dorit de către conducerea tehnică și administrativă. Din vechea gardă, doar 7 jucători au mai rămas la Roșiori. Este important ca echipa să se omogenizeze cât mai repede și să avem un joc cât mai frumos, care să aducă publicul în număr cât mai mare la stadion. Vrem să terminăm  campionatul pe un loc onorabil”, a declarat managerul sportiv Petre Vucea (foto).

Repartizată, tot în Seria a 3-a din Liga 3, echipa antrenată de Cristi Negru va juca în prima etapă a noului sezon în deplasare, la Concordia Chiajna 2, mâine, de la ora 18:00.

Sezonul trecut, Sporting Roșiori s-a clasat pe locul al 5-lea.

Amicalele verii:
Sporting  Rosiori – Gloria Merișani (Liga a V-a Teleorman) 7-0
Sporting  Roșiori – Concordia II Chiajna 1-1
CSU II Craiova II – Sporting Roșiori 1-1
Sporting Roșiori  – CS Mioveni II 2-0

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: teresport.ro

Marius ANGHEL, Mircea OGLINDOIU 25 Aug. 2017, 17:50 Stiri
Pe aceeași temă