Sporting s-a înclinat pe Areni în fața Moineștiului!

Marius ANGHEL 24 Apr. 2013, 16:15 Stiri
Sporting s-a înclinat pe Areni** în fața Moineștiului!

Sporting a cedat ieri cu scorul de 3-2, pe Areni, în fața grupării CSM Moinești, în epilogul etapei a XX-a. După un început excelent de partidă, în care Căinari și Nechitoaia au ratat patru bune oportunități de a înscrie, oaspeții au deschis scorul la jumătatea primei reprize prin Berbece, în urma unei faze care nu anunța mare lucru.

Sucevenii au replicat imediat prin Căinari, care a lovit transversala cu un șut sănătos de la 20 metri. Același Căinari avea să fie la originea golului egalizator câteva zeci de secunde mai târziu, când l-a servit ca la carte în gura porții adverse pe Azaharioaei, care a punctat cu o lovitură plasată de cap.

Alb-verzii au avut chiar șansa să întoarcă rezultatul până la pauză, numai că Șuleru a greșit de puțin ținta din poziție excelentă. În repriza a doua a ieșit de la cabine o echipă suceveană mult mai apatică și lipsită de idei, care a întâmpinat dificultăți în a se apropia periculos de buturile adverse. În acest context, oaspeții au izbutit să preia din nou conducerea în minutul 63 prin același norocos Berbece, al cărui șut centrare a fost deviat involuntar de Ferariu în propria poartă.

La fel ca în prima repriză, sucevenii au reacționat promt și au reechilibrat disputa după doar două minute prin Șuleru, cu un șut plasat din mijlocul suprafeței de pedeapsă. Cu un sfert de oră înainte de final, moineșteanul Chelariu a primit al doilea cartonaș galben pentru un fault din spate asupra lui Căinari și se părea că jocul a luat o turnură favorabilă pentru fotbaliștii pregătiți de Mihai Guriță. N-avea să fie însă deloc așa, pentru că experimentatul Sorin Trofin, antrenorul jucător al oaspeților, a plasat așa cum scrie la carte un șut din lovitură liberă, aducând formației sale 3 puncte de aur în contextul luptei pentru promovarea în eșalonul secund.

VEZI REZUMATUL VIDEO al meciului

Sporting: Pascal – Pantea, Ferariu, Kuruc, Bîgu – Azaharioaei (83 Pamparău), Stănescu, Apetri (87 Gheorghiciuc), Șuleru (87 Leșanu) – Căinari, Nechitoaia (57 Cutaș).

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 24 Apr. 2013, 16:15 Stiri
Pe aceeași temă