Sporting, primul eșec al anului

Mihai Andries 30 Mar. 2013, 16:54 Stiri
Sporting, primul eșec al anului

Plecați în orașul lui Bacovia cu gândul de continua seria rezultatelor pozitive din acest an, „€œalb-verzii” și-au trecut în cont prima ocazie a meciului în minutul 2, dar Căinări a trimis pe lângă țintă din fața porții. Intrată în jocul de uzură propus de gazde, trupa condusă de Mihai Guriță a ratat o nouă șansă de gol abia la jumătate de oră de la fluierul de start, când portarul băcăuan i-a suflat în ultimul moment o minge lui Nechitoaia și tabela a rămas intactă până la pauză la 0-0.
 
Amenințată de spectrul retrogradării, contrar cursului jocului, formația băcăuană a deschis scorul la șapte minute de la reluarea întâlnirii, când Sârbu a profitat de o bâlbâială a defensivei sucevene și a marcat la primul șut pe poarta oaspeților. Acesta avea să fie și unicul gol al întâlnirii, în condițiile în care, în ciuda schimbărilor efectuate, Sporting n-a mai reușit să amenințe poarta adversă până la fluierul final. S-a terminat 1-0 în favoarea celor de la Aerostar, un rezultat în urma căruia „alb-verzii” coboară pe locul 6 în clasamentul seriei întâi.
 
Sporting Suceava: Pascal -“ Pantea, Kuruc, Ferariu, Bâgu -“ Azaharioaie, Stănescu, Apetri, Căinări -€“ Șuleru, Nechitoaia. Antrenor: Mihai Guriță. Au mai intrat: Cutas, Ivan, Moldovan și Pamparău.

 

Sursa: GazetaSV

Mihai Andries 30 Mar. 2013, 16:54 Stiri
Pe aceeași temă