Sporting a rămas fără principalul finanțator după ce fuziunea cu Rapid a căzut

31 Jul. 2012, 13:18 Stiri
Sporting a rămas fără principalul finanțator** după ce fuziunea cu Rapid a căzut

Finantatorii divizionarei a treia Sporting Suceava s-au intrunit ieri intr-o sedinta fulger a Consiliului de Adimistratie, iar intrunirea nu a ramas fara repercursiuni. Poate cea mai importanta decizie este cea luata de Ilie Lahman, care a anuntat ca isi va retrage o mare parte din sprijinul financiar pe care il acorda pana acum „alb-verzilor”. Omul de afaceri sucevean a luat aceasta hotarare ca urmare a refuzului sistematic a celor de la Rapid de a fuziona cu Sporting, Lahman fiind unul dintre sustinatorii ideii de unire a fortelor din fotbalul local. Ca urmare a pasului inapoi facut de Ilie Lahman, mai toate atributiile si responsabilitatile financiare legate de clubul Sporting vor ajunge pe umerii lui Ion Prichici.

Schimbari au survenit si in compartimentul executiv al clubului Sporting, unde Ciprian Anton a decis sa renunte la functia de manager general, motivele fiind legate tot de ratarea fuziunii cu cei de la Rapid.

„Am decis sa iau o pauza si poate cel mai mare regret al meu este ca nu s-a reusit fuziunea cu Rapid. Din pacate, acest lucru nu a depins de noi, de cei de la Sporting”, a spus Ciprian Anton.

Sursa: Gazeta de Suceava

31 Jul. 2012, 13:18 Stiri
Pe aceeași temă