Sorin Strătilă: „Nu mai contează numele, trebuie să joci, să alergi”

Marius ANGHEL 02 Feb. 2015, 15:55 Stiri
Sorin Strătilă:**

Mijlocașul a cărui păstrare în roșu-alb a fost prioritate la Arad în această iarnă a fost în prim-planul trupei lui Roli Nagy în amicalul cu Ripensia, scor 2-4. Sorin Strătilă a deschis scorul sâmbătă, apoi a reușit să obțină două penalty-uri în două minute. „Păcat că am ratat unul”, a comentat valorosul fostbalist, folosit în ambele benzi de antrenorul său.

„Am venit după un cantonament destul de greu, în care ne-am pregătit exemplar și am terminat în picioare. E totul în regulă, așteptăm amicalele cu Poli, Oradea și celelalte”, a continuat Strătilă.

Alături de el, nou-veniții Piț și Tudor sunt așteptați să confere consistență și mai puternică în linia mediană utistă, acolo unde mai sunt disponibili fotbaliști ca Varga, Chindriș, Copil, Hlistei sau Dobrean.

„Au venit jucători cu experiență, avem numai de câștigat. Să îndeplinim ce ne dorim, promovarea în liga a doua! Nu mai contează numele, că te numești Strătilă, Piț sau Tudor, trebuie să joci, să alergi. Echipele au învățat să stea în teren, e greu până le dai primul gol. O să ne aștepte unele care stau pe 3 linii, cum e Filiașiul, vine Giarmata, cu Sebiș trebuie să atacăm, avem nevoie de cele 3 puncte… Acolo se cunoaște fotbalistul, în ultimii 16-20 de metri”, e de părere Strătilă, fost coleg cu Tudor la Astra Ploiești – „E un caracter bun, a fost și la Iași, la Bacău nu înâmplător a purtat banderola de căpitan. E tehnic, știe să țină de minge, oferă pase bune, avem nevoie de el la mijloc”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 02 Feb. 2015, 15:55 Stiri
Pe aceeași temă