Șomuz Fălticeni e la un meci distanță de promovarea în Liga 3. Sucevenii vor să producă surpriza cu FC Bistrița

Marius ANGHEL 24 Jun. 2016, 11:20 Stiri
Șomuz Fălticeni e la un meci distanță de promovarea în Liga 3.** Sucevenii vor să producă surpriza cu FC Bistrița

După 0-0 în meciul tur disputat în urmă cu o săptămână, fotbaliștii și oficialii grupării Șomuz Fălticeni (Suceava) abordează plini de încredere jocul retur cu FC Bistrița (Bistrița – Năsăud), care va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 17:30, pe stadionul Tineretului.

„Poate șansele noastre au crescut puțin, dacă punem la socoteală că vom juca meciul decisiv pe teren propriu, beneficiind și de aportul publicului. Oricum, nu ne considerăm favoriți și chiar am insistat pe acest aspect în discuțiile pe care le-am purtat cu jucătorii mei în ultimele zile. Este obligatoriu să tratăm meciul la fel de concentrați, pentru că bistrițenii vor veni la Fălticeni și mai motivați decât în partida tur. Chiar dacă sorții ne-au scos în cale o echipă deosebit de experimentată, sper să reușim performanța pe care toată lumea din Fălticeni și-o dorește. Mizăm pe un stadion plin la ora meciului cu FC Bistrița, mai ales că și intrarea va fi liberă”, a declarat antrenorul principal al grupării sucevene, Radu Anania.

O singură problemă majoră de lot au fălticenenii înaintea partidei de sâmbătă. Fundașul central Răzvan Breniuc a primit câteva zile de repaus din partea medicilor după ce a primit o lovitură dură la coaste în meciul tur, dar se speră în recuperarea sa până la ora jocului.

Adversara fălticenenilor, FC Bistrița, a dominat întrecerea din județul Bistrița-Năsăud, cucerind atât titlul de campioană, cât și Cupa României. Pe durata sezonului 2015-2016, FC Bistrița a disputat 28 de meciuri, din care a câștigat 24 și a terminat alte 4 la egalitate. Cei mai cunoscuți fotbaliști ai ardelenilor sunt Sg. Costin, fost campion al României cu Oțelul Galați, Chibulcutean și Sighiartău, foști componenți ai Gloriei Bistrița, în perioada în care echipa era condusă de Jean Pădureanu.

Iată lotul de jucători cu care Șomuz Fălticeni abordează barajul pentru promovare a în Liga a III-a: Cătălin Ionuț Pascal, Ionuț Robert Pavel – portari; Florin Ilie Antonesei, Răzvan Florin Breniuc, Lucian Florin Cutaș, Eusebiu Furtună, Codruț Andrei Gliz, Iulian Alexandru Ionesi, Cătălin Lipan, Silviu Ionuț Martin, Petru Eusebiu Mercaș, George Neagoe, Ioan Nechitoaia, Lucian Vasile Plăcintă, Vasile Ionuț Seliuc, Vlăduț Ștefăroi, Stejărel Stelian Vișinar, Tudor Zaremba – jucători de câmp.

Antrenor principal: Radu Anania.
Antrenor secund: Iulian Darabă.
Antrenor cu portarii: Costel Apupăzoaie.
Președinte: Petru Cătălin Ungureanu.
Director sportiv: Ciprian Costan.

Activitatea echipei Șomuz Fălticeni este susținută de Primăria Fălticeni și de Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș”.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: TimpOnline
 

Marius ANGHEL 24 Jun. 2016, 11:20 Stiri
Pe aceeași temă