Șoimii vizează toate punctele în deplasarea de la Zalău

06 Sep. 2012, 18:44 Stiri
Șoimii vizează toate punctele în deplasarea de la Zalău

Șoimii Pâncota are ambiții mari în Liga a III-a, unde nou promovata țintește un loc pe podiumul seriei a cincia, anunțând încă din start că nu se dă la o parte nici din lupta pentru promovare. Înfrângerea din prima etapă, cu Sănătatea Cluj, a venit însă ca un duș rece, astfel că elevii lui Dan Cuedan vor să recupereze terenul pierdut în deplasarea de vineri, de la Zalău, meci programat de la ora 17. „Noi abordăm fiecare meci, fie el din Cupa României sau din campionat, la victorie. Acum rămâne să vedem dacă vom și putea să câștigăm și cât de inspirați vom fi cu formula de start. Ne dorim să obținem un rezultat pozitiv la Zalău, eu personal îmi doresc mult victoria, pentru că ne așteaptă o săptămână dificilă, în care vom mai juca marți cu UTA, în Cupă și vinerea viitoare cu Jiul Petroșani”, ne-a declarat antrenorul Dan Cuedan.

Antrenorul șoimilor se confruntă și cu câteva probleme de lot, două dintre piesele de bază fiind incerte pentru meciul cu CS Zalău: „Suciu, jucător transferat de la Viitorul Constanța, are probleme la laba piciorului iar Bebe Mitu nu este re făcut complet după meciurile cu Poli, din Cupa României și cu Sănătatea Cluj. Sperăm să îi putem recupera până la ora jocului, dar dacă nu vom reuși, am încredere că ceilalți jucători își vor face treaba cât mai bine”, mai spune Cuedan.

Șoimii Pâncota ar putea aborda meciul cu CS Zalău în următoarea formulă: Irimia – Huțanu, Lengyel, Lung, Ruja – Pavel, Mitu, Leucuța, Bulzan – Burian, Alin Mihai. În altă ordine de idei, pâncotanii privesc deja și spre meciul de Cupă cu UTA, programat marți: „În fotbal se poate întâmpla orice, s-au văzut atâtea surprize, mai ales în Cupa României, unde de multe ori echipe mai sărace sau de nivel inferior au eliminat echipe mai bine cotate. Dar nu vreau să vorbesc încă despre meciul cu UTA, important este să trecem cu bine peste examenul de mâine, care este foarte important”, spune Dan Cuedan.

Sursa: SportArad

06 Sep. 2012, 18:44 Stiri
Pe aceeași temă