Șoimii Pâncota ar putea juca în liga a doua!

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 01 Aug. 2013, 15:17 Actualizat: 01 Aug. 2013, 15:18 Stiri
Șoimii Pâncota  ar putea juca în liga a doua!

Recent, echipa timișeană Millenium Giarmata a dezvăluit că a fost invitată de Federația Română de Fotbal să joace în liga secundă, eșalon tot mai diluat în ultimii ani din cauza numărului tot mai redus de grupări care duc întrecerea până la capăt.

Dar cei de la Giarmata nu sunt singurii care ar putea face pasul mai sus! Echipa arădeană Șoimii Pâncota se numără și ea printre cele care și-au manifestat intenția să joace la nivelul eșalonului secund, probându-și dorința prin îndeplinirea criteriilor impuse.

Și a anunțat la Casa Fotbalului că e dispusă să-și încerce șansa la treapta superioară. „După 5 august, când are loc Biroul Executiv la FRF și se trag la sorți seriile, vom ști mai multe. Într-adevăr,  am făcut un demers către Federația Română de Fotbal pentru a juca în liga a doua, sperăm că i se va da curs. Nu pot deocamdată să spun mai mult”, a dezvăluit Pavel Piroș, președintele trupei din Pîncota.

Au adus un spaniol!

Marele transfer al verii la Pîncota e, fără îndoială, Adi Rusu, fostul utist care a fost convins de Piroș să devină „Șoim” în urmă cu o lună.

Lângă Rusu, folosit în această seară mijlocaș la închidere de Dan Cuedan, la Pîncota au sosit și experimentații Pașcalău și Nădăban, plus juniorii utiști Gavriș și Bulza, dar și alți doi din aceeași categorie de la Liberty Salonta, Dragoș și Dumitrescu. Noutatea de ultimă oră a alb-negrilor o reprezintă însă un mijlocaș spaniol de 19 ani. „L-am achiziționat pe Manu Hernandez, care a fost în curtea clubului Villarreal. Nu ne vom face de râs”, a spus Pavel Piroș.

Boss-ul de la Șoimii s-a arătat mulțumit de prestația trupei sale în meciul cu Gloria. „A fost un meci frumos, cu orgolii, dar eu zic că am meritat victoria, având în vedere jocul prestat. Venim după un cantonament intens, băieții și-au arătat valoarea”, a concluzionat Piroș.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 01 Aug. 2013, 15:17 Actualizat: 01 Aug. 2013, 15:18 Stiri
Pe aceeași temă