Șoc la Caransebeș: Iosif Rotariu a plecat de la „gugulani”

Cornel Biholari, Mihai Andries 21 May. 2014, 17:37 Stiri
Șoc la Caransebeș:** Iosif Rotariu a plecat de la

Aflată din nou în cărți pentru promovare după ce Mama Mia s-a împiedicat la Târgu Jiu, echipa cărășeană a suferit un șoc înaintea meciului direct cu timișenii. Iosif Rotariu și-a dat ieri demisia acuzând că a simțit că nu mai e dorit în ultima perioadă la Caransebeș. De altfel, managerul Sorin Boiangiu nu a încercat deloc să-l convingă să rămână, deoarece „gugulanii” nu erau complet mulțumiți de evoluția echipei.

„Mi s-a dat de înțeles că ar fi bine să plec, și am plecat. Nu mi s-au dat lămuriri, cum și de ce. Marți am discutat cu managerul clubului, Sorin Boiangiu, și mi-a dat de înțeles că e nevoie, că se vrea un șoc la echipă. Nimic nu anunța asta, nu era o stare de tensiune la lot, mai ales după ce am bătut la Târgu Jiu și la Lugoj în ultimele două etape, ambele meciuri în deplasare… Sincer să fiu, am fost luat pe nepregătite, dacă era să mi se reproșeze ceva, trebuia să mi se spună după meciul cu Becicherecu Mic, de acasă… Eu cred că am făcut tot ce am putut pentru echipă. Mie mi s-a spus doar că «s-a rupt vestiarul», fără alte explicații, și tocmai de aceea consider că trebuia să mi se fi dat măcar un telefon, să mi se spună concret ce s-a întâmplat. Nu am un nume ca ceilalți care au fost antrenori la Caransebeș, am totuși un nume în fotbalul românesc, pe care mi l-am făcut prin muncă. În plus, am renunțat la un contract cu Craiova ca să rămân la Caransebeș. Cu Dan Alexa am vorbit, rămânem prieteni…”, a declarat Iosif Rotariu pentru 7-zile.com. Fostul internațional a precizat că va sta în perioada următoare alături de familie, fetița sa Kassandra urmând să se opereze din nou, în Canada, la începutul lunii iunie.

Boiangiu: „Ne-a nemulțumit jocul echipei și imaginea ei în teren”

Sorin Boiangiu, managerul general al clubului, nu a ascuns motivele pentru care conducerea s-a depărtat de „Roti”. „În primul rând, ne pare rău că Iosif Rotariu nu a reușit să ducă la bun sfârșit proiectul nostru, pentru că domnia-sa chiar și-a dorit cu ardoare promovarea și a muncit foarte mult în acest sens. Se pare însă că dânsul, fiind obișnuit cu antrenoratul doar la nivel înalt, mă refer aici la Liga I și națională, nu s-a acomodat cu rigorile Ligii a III-a, care ligă are totuși niște reguli de luat în seamă. Domnia-sa a mai vrut să plece de două ori de la noi, dar am reușit să-l întoarcem din drum și, deși ultimele rezultate sunt satisfăcătoare, ne-a nemulțumit jocul echipei și imaginea ei în teren, astfel că am hotărât să-i acceptăm demisia, deoarece consideram că e nevoie de un șoc la echipă. Avem foarte mulți jucători tineri, care doar ce au plecat din centrele de copii și juniori în lumea mare a fotbalului, nu sunt încă copți și, cu siguranță, cu astfel de jucători trebuie să adopți o altfel de strategie”, a explicat Boiangiu pentru aceeași sursă.

Partida care ar putea fi decisivă pentru promovarea în Liga a III-a, dintre Mama Mia Becicherecu Mic și FC Caransebeș, se dispută vineri, de la ora 18, în runda a 7-a a play-off-ului C4. Cele două echipe sunt despărțite de un punct, în favoarea „pizzerilor”.

 

Cornel Biholari, Mihai Andries 21 May. 2014, 17:37 Stiri
Pe aceeași temă