Sinescu se decide mâine

Mihai Andries 28 Jun. 2013, 15:02 Stiri
Sinescu se decide mâine

Așa cum a anunțat după jocul de baraj și banchetul de la finalul sezonului al echipei CSM Câmpina (nou-promovată în Liga a III-a), tehnicianul Valentin Sinescu va oferi mâine un răspuns conducerii clubului, dacă va continua sau nu la cârma grupării din cel de-al doilea municipiu al județului.

„Am convenit cu domnii Adrian Nistoroiu și Virgil Guran că sâmbătă îi voi anunța de intențiile mele. Până acum, discuțiile purtate cu ei au fost pe aceeași lungime de undă și, deci, sunt șanse să continui la CSM. Îmi place climatul care există la această grupare și se poate lucra în cele mai bune condiții”, ne-a declarat antrenorul Valentin Sinescu.

Pentru sezonul următor, pentru a face față în Liga a III-a, oficialii echipei câmpinene au admis că au nevoie de mai mulți jucători de valoare. „Pe scena celui de-al treilea campionat al țării vor rămâne din actualul lot doar 10-11 jucători”, a spus Dan Tănase. Totodată, conducătorul grupării câmpinene a mai admis faptul că sunt 50% șanse să continue la CSM, el având ofertă clară de a reveni la CS Blejoi, acolo unde are mai mulți prieteni.

 

Sursa: Ziarul Prahova

Mihai Andries 28 Jun. 2013, 15:02 Stiri
Pe aceeași temă