Sfârșitul calvarului

30 Apr. 2009, 19:19 Stiri
Sfârșitul calvarului

Echipa maramureșană a învins cu 3-1 CSM Sebeș, dar are mare probleme financiare

După doi ani de chin și mediocritate, FC Baia Mare a revenit în cel de-al doilea eșalon, reușind performanța de a nu pierde niciun meci în 28 de etape.
 

Umilința a luat sfârșit pentru echipa din Dealul Florilor. În Baia Mare, fotbalul profesionist își va face din nou loc. Formația pregătită de Florian Batin a arătat în acest sezon că nu are ce să caute în Liga a III-a și și-a păstrat invincibilitatea în toate cele 28 de etape de până acum. În meciul promovării, băimărenii aveau nevoie de un singur punct. Au obținut trei, dar nu fără emoții, CSM Sebeș conducând la pauză, cu 1-0. În repriza secundă însă Ernszt, Bar și portarul Bota au așternut liniștea în Dealul Florilor.

 

FC Baia Mare a scăpat de rușinea Ligii a III-a și a arătat că nu vrea să moară așa cum au făcut-o alte echipe de tradiție. Bucuria a fost rezervată însă în Dealul Florilor, din pricina problemelor financiare. Jucătorii au băut șapanie pe gazon, uitând pentru câteva minute de faptul că n-au văzut niciun ban din luna decembrie. Președintele Liviu Bala s-a plâns însă din nou că nu are cum să-și recompenseze jucătorii, după reușita de ieri.

„Sunt foarte fericit pentru acești băieți, dar sunt profund dezamăgit de oficialitățile locale, care ne lasă să ne zbatem într-o situație dezastruoasă”
Liviu Bala, președinte executiv FC Baia Mare
 

 

articol scris de Cosmin FILIP

30 Apr. 2009, 19:19 Stiri
Pe aceeași temă