Sebișul se desparte de șapte jucători!

Marius ANGHEL 21 Dec. 2012, 17:38 Stiri
Sebișul** se desparte de șapte jucători!

Gruparea de pe malul Crișului Alb va opera schimbări majore în această pauză competițională. Ieșit din iureșul alegerilor parlamentare, primarul Sebișului a convocat Consiliul de Administrație al Naționalului, de aici născându-se primele decizii cu privire la configurația lotului de jucători.

Mai mulți fotbaliști au fost amenințați cu disponibilizarea încă din timpul turului, dar de de abia acum și-au regăsit numele pe lista neagră. „Am renunțat la Berar, Capătă, Țîrlea și Buștea, în timp ce lui Budur, Cornea și Necșulescu (foto) li s-a spus să-și caute o altă echipă pentru returul campionatului. Pe ei trei îi vom da împrumut până la vară”, a menționat Gheorghe Feieș, care știe și cum se vor acoperi găurile din lot. „Vom apela la fotbaliști din localitate, în special la cei tineri. Cel puțin deocamdată, nu vom mai conta pe prea mulți fotbaliști din afara Sebișului”, a adăugat primul edil al orașului de pe malul Crișului Alb.

Mai rămâne de văzut și cine va sta pe banca sebișenilor în retur și asta pentru că există zvonuri că Roland Nagy ar putea renunța la funcția sa. „Antrenorul nostru mai are contract cu clubul până la finalul sezonului, dar, dacă vrea să plece, nu-l putem ține cu forța”, a punctat Gheorghe Feieș.

Pe de altă parte, acesta recunoaște că există mici dificultăți financiare la club, dar promite că situația se va remedia complet în prima lună a lui 2013. „Încercăm să plătim un salar restant până la finalul acestui an, iar până pe 10 ianuarie a anului ce vine o să intrăm în normal cu toate. Va fi un 2013 prost din punct de vedere economic în toată țara, trebuie să fim foarte atenți cu gestionarea banilor în sport”, a mai spus primarul Sebișului.

În fine, conducerea Naționalului a mai luat o decizie inedită. Echipa se va reuni doar în luna februarie, decizia fiind explicată tot de Gheorghe Feieș: „Până acum, ieșeam din vacanță pe 9 sau 15 ianuarie, iar Federația amâna de fiecare dată începutul returului. Nu o să pățim la fel și anul ăsta, fiindcă ne vom reuni spre finalul lunii februarie, că și așa vom juca în retur vreo două luni de zile. Ne ajunge o lună de antrenamente pentru câteva meciuri oficiale”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 21 Dec. 2012, 17:38 Stiri
Pe aceeași temă