Sebișul se axează pe întinerirea lotului! Feieș are mai multe variante pentru postul de antrenor

29 Jun. 2012, 12:38 Stiri
Sebișul se axează pe întinerirea lotului!** Feieș are mai multe variante pentru postul de antrenor

Gruparea prezidată de Gheorghe Feieș își continuă drumul în ciuda anunțului făcut de Federația Română de Fotbal în ceea ce privește grupările de drept public. Chiar dacă nu știu încă cine le va sta pe bancă tehnică, sebișenii au programată reunirea pentru data de 9 iulie.

„Așteptăm să vedem ce se mai decide, pentru a știi ce hotărâre vom lua. Avem șapte jucători tineri în vizor, printre care și un fotbalist din Serbia. Sperăm să îi aducem la data reunirii la Sebiș. Vom renunța și la doi jucători care sunt mai pretențioși în ceea ce privește salariul și ne vom axa pe întinerirea lotului. În ceea ce privește banca tehnică, săptămâna viitoare vom avea o ședință și vom clarifica și acest aspect. Pe lângă Adrian Abrudean, mai avem și alte nume în vizor, dar nu le dăm presei încă”, ne-a declarat Gheorghe Feieș.

Printre posibilii viitori antrenori ai Sebișului s-ar afla și Leo Pința, știindu-se relațiile bune în care se află acesta cu conducerea clubului de liga a treia. „Ce obiectiv avem pentru anul viitor? E simplu, existența echipei Național Sebiș în liga a doua, a treia sau a patra”, a încheiat primarul Sebișului.

Sursa: Sport Arad

29 Jun. 2012, 12:38 Stiri
Pe aceeași temă