SCM-ul lui Dulcea, fără puncte după două etape

Mihai Andries 06 Sep. 2014, 10:20 Stiri
Vineri după-amiază s-au disputat primele partide din cadrul etapei cu numărul doi a ligii a III-a. La Pitești, SCM Argeșul a primit vizita celor de la CS Ștefănești, formație pregătită de Marin Dună. Elevii pregătiți de Adrian Dulcea veneau după o înfrângere în prima etapă, 0-4 cu Sporting Roșiori în timp ce oaspeții aveau deja trei puncte în clasament după ce au învins în prima etapă pe Vișina Nouă cu 2-1. 

Primul gol al partidei a fost marcat rapid de oaspeți. În minutul 8, mingea centrată de Niculae ajunge la Cristi Iancu, mijlocașul celor de la Ștefănești învingându-l pe Vlăsceanu cu un șut plasat la colțul scurt. Două minute mai târziu oaspeții ratează șansa de a se desprinde pe tabelă, același Iancu fiind la finalizarea fazei. În minutul 15 Mircea Gheorghe îl învinge pe Vlăsceanu cu un șut de la 30 de metri. 


Un minut mai târziu Neagu reia cu capul din corner, însă Manciu reușește să respingă. Piteștenii au continuat atacul la poarta lui Manciu, însă portarul oaspeților s-a arătat inspirat la șuturile lui Dalu (min 22) și Popescu (min 39). În minutul 46, Neagu execută o lovitură liberă de pe partea dreaptă, mingea lovește bara și ajunge la Delcea, fundașul grupării din Trivale ratând singur cu poarta goală.

 
Zece minute mai târziu, Dalu a redus din diferență și gazdele dădeau semne că vor obține măcar un punct. Elevii lui Marin Dună s-au arătat însă mult mai inspirați în apărare, iar cu câteva minute înainte de final au reușit să mai înscrie încă o dată, autorul golului fiind Ionuț Niculae. 


În urma acestui rezultat SCM Argeșul Pitești ocupă ultima poziție în clasamentul seriei C3. În etapa următoare gruparea din Trivale va juca în deplasare cu Inter Clinceni. Partida se va disputa vineri, 12 septembrie, de la ora 17:00. 

SCM Argeșul: Vlăsceanu – Dima, Delcea, Marincău, Dumitrache, Alexe, Neagu, Popescu, Naciu, Dalu, Dobra
Rezerve: Udeanu, Ghiță, Micu, Moisi, Marcu, Iamandi, Simion
Antrenor: Adrian Dulcea


CS Ștefănești: Manciu – I. Niculae, M. Avram, Marinescu, M. Gheorghe, Cazacu, Rusie, Cr. Dinu, Ionică, Cr. Iancu, Dumitru
Rezerve: Țolea, C. Stoica, B. Spătaru, M. Dumitrache, Zaina, Alecsandru, Luiceanu

Antrenor: Marin Dună

 
Articol scris de Andrei ZEVEDEI (sportarges.ro)

 

Mihai Andries 06 Sep. 2014, 10:20 Stiri
Pe aceeași temă