SCM Pitești și CSM Școlar Reșița, câștigătoare în meciurile restante ale etapei 1 a Ligii 3

Marius ANGHEL, Vlad MĂCICĂȘAN 20 Sep. 2016, 19:35 Stiri
SCM Pitești și CSM Școlar Reșița,** câștigătoare în meciurile restante ale etapei 1 a Ligii 3

SCM Pitești și CSM Școlar Reșița și-au câștigat meciurile restante din etapa I a Ligii 3 cu același scor, 1-0. Argeșenii s-au impus în deplasare la Podari, în timp ce reșițenii obținut prima lor victorie în eșalonul al treilea, pe teren propriu, cu echipa secundă a celor de la Pandurii.

Cele două meciuri ce au fost reprogramate să se dispute astăzi, pe 20 septembrie, de la ora 17:00, ar fi trebuit să se desfășoare în prima etapă a noului sezon al Ligii 3. Jocurile nu au avut loc la acea dată, deoarece SCM Pitești a cerut amânarea pentru că avea trei juniori convocați la loturile naționale, în timp ce partida dintre CSM Școlar Reșița și Pandurii Târgu Jiu II a fost reprogramată în urma schimbării programului în Seria a 4-a după retragerea celor de la Mureșul Vințu de Jos.

Seria 3, restanță etapa 1
CS PODARI – SCM PITEȘTI    0-1
Andrei Panait (44)

Cu acestă victorie la limită, SCM Pitești face 9 puncte și egalează liderul Seriei a 3-a, ACS Șirineasa, care cade acum pe locul 2, deoarece are un golaveraj mai slab, 5-2 față de 6-0. Pierzătorii, CS Podari, sunt pe locul 14, cu un singur punct acumulat în două jocuri. Oltenii au stat în etapa a 3-a.

CS Podari: Mecea – Ciocârlă, Chircan, Avram, Ciocionă – Stancu (cpt.), Dumangiu, Velică, Aria – Fieraru, Bălan. Au mai intrat: Filip, Preda, Sârmon și G. Neacșu.
Antrenor: Florin Șoavă

SCM Pitești: Udeanu – M. Șandru, Cotigă (cpt.), Deaconescu, Andr. Panait – I. Șerban, Andr. David, Anghelina, Grecu – I. Năstăsie, M. Albu. Au mai intrat: Murineanu, Oancea, Șerbănică, Szecui
Antrenor: Nicolae Dică

Vezi CLASAMENTUL Seriei a III-a

Seria 4, restanță etapa 1
CSM ȘCOLAR REȘIȚA – PANDURII TÂRGU JIU II    1-0
Alin Liuba (53 – penalty)

De partea cealaltă, CSM Școlar Reșița a obținut prima victorie în Liga 3, reușind să se impună pe teren propriu cu 1-0 prin golul lui Alin Liuba din penalty. Din minutul 86, reșițenii au jucat în inferioritate numerică după ce Raul Doda a fost eliminat.

Cu cele trei puncte, „școlarii” sunt pe locul 11, cu un golaveraj de 4-5, atât cât are și Nuova Mama Mia Becicherecu Mic. Și UTA Bătrâna Doamnă II și CNS Cetate Deva au tot câte trei puncte.

În schimb, Pandurii Târgu Jiu II rămâne singura echipă din Seria a IV-a care nu a acumulat niciun punct până acum în primele trei etape, având un golaveraj de 0-5.

SCM Școlar: Zimmermann – Bg. Sziyy, Banac, Doda, Negrei, Costescu, Breșneni (cpt.), Bloju, Liuba, Belbescu, Al. Covit
Rezerve: D. Petruț – Al. Ciucur, Bena, Săndescu, Marcu, Buzdugan, Țoțu
Antrenor: Leontin Doană

Pandurii II: Negrilă – Ghe. Tudoran, Brînzan (cpt.), Andr. David, Miroiu, Hemidi, L. Tudor, Cioiu, Al. Vodă, D. Pîrvulescu, Dodoi
Rezerve: Al. Oprița – Gruia, R. Dumitru, Pruteanu, Andr. Dragu, D. Cojocaru, Almic
Antrenor: Cristian Popescu

Vezi CLASAMENTUL Seriei a IV-a

Foto: Mircea OGLINDOIU

Marius ANGHEL, Vlad MĂCICĂȘAN 20 Sep. 2016, 19:35 Stiri
Pe aceeași temă