SCM Argeș învinge pe Păpăuți cu 3-1

Marius ANGHEL 07 Sep. 2013, 19:30 Stiri

SCM Argeș a obținut ieri o nouă victorie în Liga a III-a. În cadrul etapei cu numărul 2, argeșenii au învins cu 3-1 pe cei de la FC Păpăuți.

Gazdele au început prost partida, în minutul 2 FC Păpăuți reușind să deschidă scorul. Leonte îi fură mingea lui Diță la 25 de metri de poartă, scapă singur cu Vlăsceanu și înscrie la colțul scurt. Patru minute mai târziu argeșenii au prima ocazie de a înscrie, Albu șutând slab de la marginea careului.

Elevii lui Iulia Crivac continuă asaltul la poarta oaspeților Nilă și Ionescu fiind la un pas să egaleze pe tabelă. În minutul 37 Voicu trece ușor de Botea și șutează puternic de la marginea careului însă mingea trece peste poarta apărată de Vlăsceanu.

La doar un minut de la reluearea partidei, SCM Argeș egalează. Dulcea primește o minge în centrul careului și șutează din întoarcere la colțul lung. În minutul 55 gazdele trec în avantaj.

Intrat la pauză, Iancu trece de trei adversari și îi pasează decisiv lui Dulcea, atacantul alb-violeților intră în careu și îl învinge pe Bancilă cu un șut la colțul lung. Piteștenii continuă să domine meciul, iar după un șut al lui Bucuroaia de la marginea careului (min 62), Ionescu trimite mingea în bară din câțiva metri.

Cu patru minute înainte de finalul partidei SCM Argeș mai înscrie odată. Dulcea îi paseasă pe partea stângă lui Bucuroaia iar mijlocașul piteștenilor înscrie în urma unui șut puternic. Scor final SCM Pitești – FC Păpăuți 3-1.

SCM Argeș Pitești: Vlăsceanu – Stancu, Botea, Ionescu, Baicu – Diță (’46 Iancu), Delcea, David (’90 Stancu), Albu (”56 Bucuroaia) – Nilă (’80 Enache), Dulcea
Antrenor: Iulian Crivac

FC Păpăuți: Bancilă – Stana, Dămoc, Iacob, Boghez, Marincea, Leonte, Sala, Preda, Zaharia, Voicu. Au mai intrat: Tufaru, Vîrlan, Livodariu
Antrenor: Filip Marius

În etapa următoare, SCM Argeș va juca în deplasare cu FCM Câmpina, iar FC Păpăuți va primi acasă, vizita celor de la AFC Fortuna.

Articol scris de Andrei Zevedei

Foto: Sport Argeș

Marius ANGHEL 07 Sep. 2013, 19:30 Stiri
Pe aceeași temă