Schimbări la Craiova! Mititelu l-a readus pe Napoli la echipă și l-a instalat pe postul de președinte pe unul dintre rivalii lui Burleanu

Marius ANGHEL, Mircea OGLINDOIU 10 Oct. 2018, 15:33 Stiri
Schimbări la Craiova!** Mititelu l-a readus pe Napoli la echipă și l-a instalat pe postul de președinte pe unul dintre rivalii lui Burleanu

Rezultatele dezamăgitoare înregistrate de U Craiova 1948 SA în startul sezonului l-au determinat pe patronul Adrian Mititelu să-l readucă la echipă  pe antrenorul Nicolo Napoli. Italianul pregătise echipa și sezonul trecut, în Liga a 4-a Dolj, unde bifase victorii pe linie.

După promovare, între Napoli și Mititelu au apărut unele divergențe legate de stabilirea lotului pentru noul sezon, iar cele două părți au reziliat contractul. Mititelu l-a instalat ulterior pe postul de „principal” pe Ștefan Stoica, dar acesta n-a rezistat decât patru etape, interval în care nou-promovata din Craiova a bifat două victorii, o remiză și o înfrângere în campionat. Bilanțul său include și înfrângerea cu CSM Slatina, din turul secund al Cupei României.

După plecarea lui Stoica, produsă a doua zi după înfrângerea cu FC Voluntari II, interimatul a fost asigurat de „secundul” Adrian Filip. Nici cu aceasta la timonă, echipa n-a dat semne de revenire, iar etapa trecută a fost învinsă cu 2-0 la Horezu, eșec prin care a coborât pe 8 în clasament, la șase puncte sub liderul surpriză Unirea Bascov.

Nou-promovata din Bascov va fi și următorul adversar al Craiovei, dar tocmai pe 20 octombrie. Echipa lui Mititelu nu va juca la sfârșitul acestei săptămâni, deoarece adversara Astra II a solicitat reprogramarea jocului, pe motiv că are trei jucători la lotul național de juniori U17.

Pe postul de președinte, Adrian Mititelu l-a adus pe Marcel Pușcaș, fost candidat la șefia FRF. Pușcas a fost președinte și la Steaua București, între 1996-1998.

„Clubul a ajuns la un acord cu cei doi, urmând ca Marcel Pușcaș să ajungă în Craiova în data de 11 octombrie, iar Nicolo Napoli se va prezenta la echipă în data de 18 octombrie”, a postat Adrian Mititelu pe pagina sa de facebook.

Inițial, de dimineață, Adrian Mititelu anunțase că îl vrea antrenor pe Aurică Țicleanu și președinte pe Marcel Pușcaș.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

 

Marius ANGHEL, Mircea OGLINDOIU 10 Oct. 2018, 15:33 Stiri
Pe aceeași temă