Sărbătoare în Țara Zărandului! CS Ineu a promovat după victoria la limită în fața Kinderului

Marius ANGHEL 20 Jun. 2013, 14:29 Stiri
Sărbătoare în Țara Zărandului!** CS Ineu a promovat după victoria la limită în fața Kinderului

Trupa lui Adi Abrudean a ieșit triumfătoare din duelul cu bihorenii lui Zsolt Muzsnay în meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, disputat miercuri seară pe arena „Cetate” din Alba Iulia. Fostul stelist a aliniat o formație disciplinată, pe care tabăra arădeană a avut maturitatea necesară s-o contracareze.

Ineul a conștientizat miza și a încercat să surprindă din start. Nădăban a tras de la 25 de metri (2), dar Ghețe a fost pe fază, apoi a venit rândul lui Georgiu să expedieze un trasor bun (10), la mică distanță de țintă.

Meciul s-a echilibrat, bihorenii au încercat să împingă spre poarta lui Pașcalău, dar defensiva arădeană a fost atentă și a blocat tot.Ineul a reluat atacurile și Nădăban l-a deschis în careu pe Alin Drăgan, al cărui șut din 8 metri a fost deviat în corner de un picior advers (30).

Zărăndanii au accelerat și au marcat când aveau mai mare nevoie: Cornea și-a depășit adversarii în banda dreaptă, a centrat în buza careului mic, de unde Alin Drăgan a înțepat în stil de mare atacant, la colțul lung, 1-0! (44).

Cu avantajul asigurat la pauză, tabăra arădeană a lăsat impresia că se gândește la conservare. Au apărut două situații bune din partea celor din Paleu, ambele cu Balla în rol de protagonist, dar Ovidiu Pașcalău și-a arătat clasa în amândouă fazele și a oprit pericolul.

Minutele au curs apoi fără ca Ineul să mai aibă emoții mari și, pe măsură ce finalul s-a apropiat, a devenit limpede că promovarea e acontată. După trei ani, în Țara Zărandului e iar sărbătoare!

VEZI o GALERIE FOTO de la meciul de baraj

Ineu: Pașcalău – Sabău, Iaroș, Nicolau – Cornea, Georgiu, Iambor, Talpaș – Petcuț (75 Sg. Popa), Nădăban (90 Berar) – Drăgan (88 Malancu).

Kinder: Ghețe – Catană (65 Mihuț), Mureșan, Lupuț, Tătar – Balea, Ștefan, Rogojan, Balla – Kiss, E. Popa.

Arbitri: Dan Dreve – Gero Szabo, Claudiu Lucaciu (toți Cluj). Observatori: Dan Monea, Ion Cavai (ambii Cluj).

Sursa: Sport Arad
Foto: Ziarul Unirea

Marius ANGHEL 20 Jun. 2013, 14:29 Stiri
Pe aceeași temă