Salariile jucătorilor echipei SCM Argeș au fost deblocate: „Nu vom rămâne restanți niciun leu”

Marius ANGHEL 23 May. 2014, 14:48 Stiri
Salariile jucătorilor echipei SCM Argeș au fost deblocate:**

Fotbaliștii de la SCM Pitești mai au câteva etape de disputat până la finalul acestui sezon competițional. Echipa pregătită de Valentin Sinescu ocupă locul 3 în clasamentul play-off-ului cu 22 de puncte și nu mai are nicio șan­să la promovare. Jucătorii alb-violeți nu au încasat niciun salariu de la începutul acestui an, iar majoritatea titularilor au boicotat me­ciurile cu Chindia și Fortuna Câmpina, prin­ci­palele contracandidate la promovare.   

După câteva săptămâni de proteste în care au amenințat că nu vor intra în teren dacă nu își vor primi banii, conducerea clubului a dat asigurări că jucătorii își vor încasa salariile restante, pentru că s-a găsit soluția legală de achitare a restanțelor. Soluția găsită de șefii clubului a fost ratificată și de Consiliul Local: „Acum câteva zile a avut loc o ședință de Consiliul Local, iar pe ordinea de zi a fost și echipa de fotbal SCM Pitești. S-a votat soluția găsită de noi, pentru a putea face plățile către jucători. Până la finalul a­cestui sezon competițional, vom a­chita toți banii pe care îi avem de dat către fotbaliști. Nu vom rămâne restanți niciun leu față de ei. Fotbaliștii trebuie să își vadă de treabă și să joace meciurile  care au mai rămas de disputat din această ediție de campionat”, a declarat Constantin Zichil, vi­cepreședintele Consiliului de Administrație al clubului SCM Argeșul Pitești.

Titularii, sancționați

Chiar dacă conducerea clubului a găsit soluția pentru deblocarea situației, asta nu înseamnă că toți jucătorii își vor primi toate salariile restante. Din câte se pa­re, șefii clubului intenționează să îi sancționeze pe cei care nu au vrut să intre în teren la meciurile cu Chindia Târgoviște și Fortuna Câmpina. Rămâne de văzut cu câți bani vor pierde titularii care au boi­cotat cele două partide.

Sursa: Curierul zilei

 

Marius ANGHEL 23 May. 2014, 14:48 Stiri
Pe aceeași temă