Salarii mai mici, prime mai mari la Hunedoara!

Mihai Andries 14 Jul. 2013, 18:17 Stiri
Salarii mai mici,** prime mai mari la Hunedoara!

Jucătorii lui FC Hunedoara încep astăzi cantonamentul centralizat de la Băile Felix, Bihor, unde vor rămâne până pe 20 iulie. Delegația hunedoreană este compusă din 27 de persoane: staff-ul tehnic, șoferul și 23 de jucători. Surpriză sau nu! între fotbaliști nu se regăsesc 6 dintre titularii cu care FC Hunedoara a ratat rușinos promovarea sezonul trecut: Adrian Cuciula, Robert Cristian, Ovidiu Trășcan, Andrei Făgărășanu, Ionuț Radu și portarul Ilie Anton.

O nouă grilă de salarii

Dacă legat de noile stări ale ultimilor 3 jucători lucrurile sunt limpezi –  Făgărășanu s-a transferat la CSM Râmnicu Vâlcea, Radu a cerut să fie lăsat să plece iar la serviciile lui Anton s-a renunțat – în ceea ce privește lipsa din lot a lui Cuciula, Cristian și Trășcan a fost explicată de noul antrenor principal al FC Hunedoara, Constantin Olariu.

„Cuciula, Robert Cristian și Trășcan au refuzat să își prelungească contractele cu FC Hunedoara în noua grilă de salarizare și astfel am fost nevoiți să renunțăm la ei”, a spus Olariu (foto mic). „Principalul” Hunedoarei a dezvăluit și în ce constă „noua grilă de salarizare”. „Finanțatorul clubului a schimbat strategia salarială. Începând cu sezonul viitor jucători vor primi salarii mai mici dar prime mai consistente. Astfel, vrem să-i motivăm pe jucători să câștige cât mai multe meciuri pentru că victoriile ne vor duce acolo unde ne-am propus, pe primul loc în clasament”, a explicat Olariu al cărui țel în primul an la FC Hunedoara este „Evident promovarea!”. Cel mai probabil campionatul Ligii a III-a sezonul 2013-2014 va debuta pe 16 august.

7 jucători noi!

În lotul deplasat de FC Hunedoara la Băile Felix se află și 7 nume noi. Este vorba despre portarul Alexandru Coman (22 de ani), fundașul dreapta Alexandru Petresc (18 ani), Octavian Drăgan (26 de ani), atacantul Cristian Deaconescu (28 de ani) plus juniorii din propria pepinieră Ciumașu, Apachiței și Ciucurescu. „Cu Coman, Petresc, Drăgan și Deaconescu am mai lucrat, îi cunosc bine și cred că vor fi utili echipei în sezonul viitor”, a asigurat antrenorul lui FC Hunedoara, Constantin Olariu.
 

Cei 23 pentru Băile Felix
#Dragotă, A. Raț, Al. Coman – portari;
#Vîrtan, Ambruș, B. Roiu, Dosan, Vișan, R. Muntean, Lintaru, J. Vajda, Găceanu, D. Suciu, Fl. Nicula, Șoit, Ungureanu, Pepenar, Al. Petresc, Oct. Drăgan, Deaconescu, Apachiței, Ciumașu, Ciucurescu – jucători de câmp.
#Constantin Olariu – antrenor principal; Daniel Haidiner – antrenor secund; Petre Clep – antrenor cu portari.

 

Articol scris de Sami TAMAȘ

Mihai Andries 14 Jul. 2013, 18:17 Stiri
Pe aceeași temă