S-au blocat reciproc

26 Mar. 2012, 15:41 Stiri

Cu un om mai puțin pe teren încă din minutul 35 CFR Simeria a remizat pe teren propriu, scor 2-2, cu CF Bihorul Beiuș. Introdus în teren pe finalul jocului atacantul Daniel Dăscălescu a fost înger și demon pentru „feroviari”.

În minutul 82 Dăscălescu a trimis cu capul în poartă, pentru 2-1, mingea centrată din corner de Pepenar. Însă, patru minute mai târziu tot el a pus mingea pe punctul cu var pentru oaspeți: a făcut henț în marginea careului mare. Emoționat de cadoul primit Paina a transformat cu teamă lovitura de la 11 metri – șut în stânga lui Iancău – stabilind scorul final, 2-2 (86).

Simerienii nu s-au împăcat cu gândul că pot scăpa două puncte printer degete și au căutat să înscrie golul victoriei și în minutele de prelungire însă mingea lovită cu capul din plonjon de căpitanul Vișan a fost respinsă în bară de portarul bihorean Mănișor (90+1). Și beiușenii au trimis odată mingea în bara transversală însă în startul jocului prin Florea (8).

Gazdele în 10 oameni mai mult de o repriză

Altfel, toate cele patru goluri au fost marcate după pauză. Gazdele au deschis scorul prin Lintaru – șut puternic din 16 metri, în colțul lung (52). Oaspeții au revenit în joc cu golul lui Paina care a pus capul la mingea centrată de Vanca (73). Din minutul 35 CFR Simeria a evoluat în inferioritate numerică: Andrei Șoit a fost eliminat direct de pe teren de „centralul” Viorel Fluiereanu din Băilești care a considerat că fundașul gazdelor a jucat periculos.
casetă tehnică

CFR Simeria 2 (0)
Iancău – Vîrtan, A. Stroia, I. Buta, Șoit – Găceanu (75 Uibariu) – Lintaru (58 Ungureanu), Pepenar (90 Dosan), Vișan (cpt.), Făgărășanu – Suciu (73 D. Dăscălescu).
Antrenor: Marius Opric

CF Bihorul Beiuș 2 (0)
Mănișor – Bogman (83 Gavrilaș), Tăuț (cpt.), Florea, Cistean – Vanca, I. Dumitra, Țârlea, Lupașcu – Bode, Trip (46 Paina).
Antrenor: Sorin Cigan.

Au marcat: Lintaru (52),D. Dăscălescu (82) / Paina (73, 86-pen;)
Eliminat: Șoit (35) – „roșu” direct.
Arbitru: Viorel Fluiereanu (Băilești). Asistenți: Radu Vitan și Mihai Constantin (ambii din Craiova).
Stadion: „CFR-Marmosim”. Spectatori: 150.

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Traian Manu (Glasul Hunedoarei)

26 Mar. 2012, 15:41 Stiri
Pe aceeași temă